Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
totopad
senior tag
Sziasztok! Észrevettem, hogy időnként a Win11-es notim, furán viselkedik, miután magára hagyom 1-2 órára. Korábban is volt ilyen, de ma konkrétan olyan volt, mintha valaki remote/temviewer-errel belépett volna és az egér kurzorja helyett egy nagy fehér placsni -mint amikor az érintőkijelzőket demózzák- volt és folyamatosan mozgott. Megpróbáltam gyorsan újra inditani a gépet, persze nem tudtam, mert folyton visszaváltott az asztalra, ctrl-alt-del jobb alsó sarkával egy pillanatra felvillant, hogy a gépet nem lehet újrainditani, mert valami olyan szöveg jelent meg, hogy más is használja, de nem birtam végigolvasni, mert megint visszaváltott az asztalra. Rögtön nyomtam egy fizikai kikapcsot neki, azóta, normálisan működik.
Lehet, hogy meghackeltek? Vagy mi a franc ez? Utána tudok nézni, hogy mi lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Samsung Galaxy A25 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciaval
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest