Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért nem értem, mert előtt nálam is, sőt most ma miután eltávolítottam a frissítést megint futott, aztán telepítés közben is futott... majd a telepítést befejezve, újraindítva, már nem fut, és ugye Chromium alapú maga az Edge is, de fut az Opera (ami szintén Chromiumra épül), és a Firefox is.
Csak a Chrome nem, de az egyértelmű, hogy a frissítés miatt van, mert ha a frissítés nincs fent akkor fut, ha fent van akkor nem fut. Eseménynaplóban semmilyen információt nem kaptam, hogy milyen hibába fut bele, olyan mintha rákattintás után, egyáltalán nem is indulna el, de a feladatkezelőben van egy pár MB-os Chrome folyamat ilyenkor.
Most azt csináltam, hogy fent van a legújabb frissítés, mert fontosabb, hogy foltozva legyen az OS, és Chrome-ot nem indítom el, eddig is csak Youtube-re töltöttem fel vele a videókat, most az Edge-ből teszem, mert Windows-on nekem az Edge az alapértelmezett. Egyébként a másik gépen, amin Windows 10 van, ott a Chrome továbbra is simán indul a tegnapi frissítéssel is.
Új hozzászólás Aktív témák
- G-Sync hitelesítést kapnak a Samsung új OLED tévéi
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Száguldás és homoktenger az új GeForce driverben
- Tippmix
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest