Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért nem értem, mert előtt nálam is, sőt most ma miután eltávolítottam a frissítést megint futott, aztán telepítés közben is futott... majd a telepítést befejezve, újraindítva, már nem fut, és ugye Chromium alapú maga az Edge is, de fut az Opera (ami szintén Chromiumra épül), és a Firefox is.
Csak a Chrome nem, de az egyértelmű, hogy a frissítés miatt van, mert ha a frissítés nincs fent akkor fut, ha fent van akkor nem fut. Eseménynaplóban semmilyen információt nem kaptam, hogy milyen hibába fut bele, olyan mintha rákattintás után, egyáltalán nem is indulna el, de a feladatkezelőben van egy pár MB-os Chrome folyamat ilyenkor.
Most azt csináltam, hogy fent van a legújabb frissítés, mert fontosabb, hogy foltozva legyen az OS, és Chrome-ot nem indítom el, eddig is csak Youtube-re töltöttem fel vele a videókat, most az Edge-ből teszem, mert Windows-on nekem az Edge az alapértelmezett. Egyébként a másik gépen, amin Windows 10 van, ott a Chrome továbbra is simán indul a tegnapi frissítéssel is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Diablo 3 Collector's Edition
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest