- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
operator10
senior tag
De kifogom.Pont azt írtam.Csak Partition Magicet ismerem, használtam már jópárszor,Qt partedet meg most hallom először.De mivel hogy abszolut Linux párti vagyok még jó hogy mindjárt kiprobálom
Viszont megvan a hiba oka.Rosz helyen van az mbr
Ez már biztos és ezért van hazavágva az egész winyó.Gondolom valamelyik linux telepítésnél voltam figyelmetlen és akkor tettem tönkre
Most már csak az a kérdés hogy hozom majd helyre? Fdisk/mbr???? -
operator10
senior tag
Debianom van
qtparted nincs
Egyébként valami hasonlóra gondoltam én is.Most xp-ben tulajdonságok-kötet, ellenőriztetem lement megkereste a kötet hibáit de a helyzet változatlan maradtMost azon agyalok hogy lemásolok róla mindent aztán megzüntetem a particiot, és létrehozok egy újat.Formázom stb aztán majd megltjuk, bár nemnagyon bizok ebben sem mert egy ismerösöm járt már hasonloképpen
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Path of Exile (ARPG)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Léghűtés topik
- Sorozatok
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest