- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
operator10
senior tag
válasz
operator10 #23 üzenetére
Akkor viszont kérdeznék
Hogy tudom helyrehozni a hibás MBR-t??? -
operator10
senior tag
De kifogom.Pont azt írtam.Csak Partition Magicet ismerem, használtam már jópárszor,Qt partedet meg most hallom először.De mivel hogy abszolut Linux párti vagyok még jó hogy mindjárt kiprobálom
Viszont megvan a hiba oka.Rosz helyen van az mbr
Ez már biztos és ezért van hazavágva az egész winyó.Gondolom valamelyik linux telepítésnél voltam figyelmetlen és akkor tettem tönkre
Most már csak az a kérdés hogy hozom majd helyre? Fdisk/mbr???? -
operator10
senior tag
Debianom van
qtparted nincs
Egyébként valami hasonlóra gondoltam én is.Most xp-ben tulajdonságok-kötet, ellenőriztetem lement megkereste a kötet hibáit de a helyzet változatlan maradtMost azon agyalok hogy lemásolok róla mindent aztán megzüntetem a particiot, és létrehozok egy újat.Formázom stb aztán majd megltjuk, bár nemnagyon bizok ebben sem mert egy ismerösöm járt már hasonloképpen
-
operator10
senior tag
ja arrol nem beszélve hogy fullra tele van és elég fontos cuccokal
-
operator10
senior tag
Formázni megtudnám PM-el is, meg XP-vel is.Nem ez a gond hanem az hogy pl linuxban fel sem lehet mountolni, meg a PM csak egy nagy összefüggő sárga BAD-nak látja
Erre lennék elöször is kíváncsi hogy miért?Tehát hogy mi a franc beje lehet neki, egyik pillanatrol a másikraEz a hutil micsoda?Valami ''dos''-os program még soha nem használtam
-
operator10
senior tag
Amiröl szó van: 1 SATA SAMSUNG 80 G winyó
Partition magic semmit nemtud vele kezdeni, csak annyit ir ki rá hogy BAD.
Érdekes mert egyébként működik, de semmilyen lemezkezelő program nemtudja javítani, stb.Viszont irni, olvasni lehet.Szóval nemértem.
És ráadásul van még egy ugyanilyenem, csak az egy 100g particio.Fogalamam sincs mitévő legyek.Max xp-vel tudom töredezetségmentesíteni őket, és itt kifujt a tudomány
Eleve P.Magicben, mit jelent az hogy egyszerüen csak ''BAD'' ? És tök sárga a winyó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest