- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
CsendPenge #9 üzenetére
*OFF*
Brühühü, legalább ne beszélj kajáról... Nem hoztam magammal semmit, lusta vagyok kimenni, és éhezem...:(((
*ON*
Passz. Esetleg még a Realtek-kel lehet a gond. Ha valami régi izé, azoknak volt egy hibájuk Windows alatt, hogy valamelyik számláló, ami a csomagokat számolta, hajlamos volt túlcsordulni, és akkor a kártya lehalt. Sajnos, tapasztalat...
Sipi -
ArchElf
addikt
Megy at UDP/IP az 1.09 -es patch-el... amúgy meg tedd fel a KALI-t ([L]http://www.kali.net/[/L]), és az emulál majd nektek IPX hálót... én már próbáltam.. bejött interneten is...
:)
AE -
tildy
nagyúr
válasz
CsendPenge #9 üzenetére
Egyébként észrevettem, hogy az állítgatásoknál hol az egyik hálót látom, hol a másikat:(ipxen persze.
-
Sipi
addikt
válasz
CsendPenge #5 üzenetére
Kiszűrték a routeren. Van, ahol a TCP/IP-n kívüli protokoll tiltott, főleg, ha routolod több subnet között. De csak egy ötlet volt, nem kell megennetek...:)
Sipi -
tildy
nagyúr
válasz
CsendPenge #5 üzenetére
TCP/Ip a ping miatt lett beallitva (azaz hogy figyelni tudjam a ket gep latja-e egymast.)
-
Sipi
addikt
Hm. IPX/SPX miért kell rá? Ahhoz ugyanis nem kell IP-címet beállítani. Szerintem szedd le, elég csak TCP/IP.
Ha ment egy ideig, majd leállt, szerintem az lehetett, hogy a rendszergazdák észrevettek az IPX-forgalmadat, es lelőtték...:)
Próbáld ki, hogy csak TCP/IP-t raksz fel, plusz Windows Network-öt. nVidia UTP-nek OK a cim, mask legyen 255.255.255.0. A masik gepen is OK a cim, subnet ugyanaz. Az XP-n pedig routing.
Sipi -
tildy
nagyúr
Sziasztok:)
Tegnap este egyik haver felhozta koliszobánkba a gépét, hogy egy szobában nyomjuk a starcraftot:)
a gond ott kezdodott , hogy a mi szintunkon csak koaxos halo van, neki pedig utps volt a kartyaja.
No sebaj, az én gépemben úgyis két kártya van, az egyik egy realtek 8029(bnc+utp), a masik az alaplapi nvidias (utp).
Na akkor ezek utan ugye halozatok-> a ket kartya beallitasa.
A realteknek fix ip-je van (172.20.5.84) , az nvidiasnak pedig ez lett beallitva:
192.168.0.1
A masik gepen is megtortent a beallitas.(192.168.0.2, gatewaynek pedig az en gepem)
Persze ipx/spx protokoll rajt avan az osszes gepen.
Igy mukodott a dolog, egy gond volt vele, hogy a srac csak az en gepemig latott el, a tobbi jatekost (aki tulajdonkeppen ugyanazon a bnc-s vonalon volt , mint en , tehat 172.20.5.x-es ip-vel) nem latta.A tobbiek sem lattak ot.
Ok ezt meg tudtam oldani, az xp hidkpcsolatok ''dolgaval''.
Mukodott is ugy 15 percig, aztan megszakadt a dolog.
Utana hiaba probaltam visszahoznia masik gepet, nem sikerult.
Gondolom aki adsles megosztast csinalt, az estleg tud nekem segiteni.
Thx.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest