- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
CsendPenge #9 üzenetére
*OFF*
Brühühü, legalább ne beszélj kajáról... Nem hoztam magammal semmit, lusta vagyok kimenni, és éhezem...:(((
*ON*
Passz. Esetleg még a Realtek-kel lehet a gond. Ha valami régi izé, azoknak volt egy hibájuk Windows alatt, hogy valamelyik számláló, ami a csomagokat számolta, hajlamos volt túlcsordulni, és akkor a kártya lehalt. Sajnos, tapasztalat...
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
CsendPenge #5 üzenetére
Kiszűrték a routeren. Van, ahol a TCP/IP-n kívüli protokoll tiltott, főleg, ha routolod több subnet között. De csak egy ötlet volt, nem kell megennetek...:)
Sipi -
Sipi
addikt
Hm. IPX/SPX miért kell rá? Ahhoz ugyanis nem kell IP-címet beállítani. Szerintem szedd le, elég csak TCP/IP.
Ha ment egy ideig, majd leállt, szerintem az lehetett, hogy a rendszergazdák észrevettek az IPX-forgalmadat, es lelőtték...:)
Próbáld ki, hogy csak TCP/IP-t raksz fel, plusz Windows Network-öt. nVidia UTP-nek OK a cim, mask legyen 255.255.255.0. A masik gepen is OK a cim, subnet ugyanaz. Az XP-n pedig routing.
Sipi
Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest