Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
De azt is megteheted, hogy felrakod a Microsoft Virtual PC 2004-et (persze ez kompromisszumokkal jár) és akkor egyetlen fileba rakja fel az egész rendszert. A kompromisszum annyit takar, hogy nem lesz 3D-s videokártyád, csak vmi S3-mas, és hangkártyából asszem SB16-od lesz, valamint kapsz egy hálókártyát is.
-
amargo
addikt
szerintem partitionáld újra..vagy is nem újra, hanem a linuxnak sinálj különt..
ezt a partitiomaice metudod csinálni egyszeüen.
és utána a Linuxot felteszed.. persze az üres hlyre.. igy amikor a géped elindul most hirtelen nem tudom, hogy a susu mit használ boot választonak, de autómatikussan ott lsz majd a win és a linux is.. persze a wined nem oja látni a sust, de a suse látni fogjaa win partitiot. igaz win alol is elérhető a az etx3 vagy amit használ a suse..
hahaza értem bővebben is letudom írni, ha nem érhetőenítam volna:)
amargo
Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest