Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
-
Hacked_4081
csendes tag
az ntoskrnl.exe fájlt kell lecserélni a system32-ben.
vigyázz vele, ebben nem csak a kép van, hanem gyakorlatilag az OS-ed lelke :)) úgyhogy óvatosan cserélgesd! gondolom 1értelmű, hogy nem lehet painttel meg ilyenekkel szerkeszteni.
a cseréje csökkentett módban történik (a boot kép bejelentkezése előtt, amikor az a progress bar látszik, megnyomod az F8-at és safety mode). ott simán felülírod, csak előtte készíts róle 1 biztonsági másolatot egy másik könyvtárba.
hogy honnan lehet ilyen ntoskerneleket letölteni? nem tudom, nézz körül a neten, én ezt egy CHIP-CD-n találtam, van is egy autós. ha akarod, elküldhetem. -
biker
nagyúr
biztos nem lehet egysszerűbben, mint mindenféle fileok átszerkesztgetése, meg safe modban cserélgetése, meg olyat is olvastam valkahol, hogy 2 oldal volt mire leirta...
-
biker
nagyúr
tele vagyok theme-ekkel! nem kellenek themek! sehonnan!
én a meglévő themek indítóképeit szeretném ugy cserélgetni, mint anno lehetett a win 9x-el... -
Superman
nagyúr
Volt egy progi, csak most a nevére nem emlékszem, ami a Shell biherálása nélkül teljesen új ruhát adott a Windowsnak. Holnapra eszembe fog jutni...:)))
Már most eszembe jutott: Desktop Themes. Komplett témákat lehet hozá letölteni a netről, de éppúgy jó a Microsoft Plus! For WinXP is. Nekem ez utóbbi is volt fenn, de a nyitóképet persze nem tudja kicserélni. A másikat pedig még az ősidőkben próbáltam, amikor még én is rossz úton jártam és Win98SE -t használtam.:DD -
biker
nagyúr
hogyan lehet (ha lehet)?
a logo.sys, logos.sys, ill. logow.sys nem megy ezen már...
Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest