- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
továbbá érdekes, hogy amig a winfos nem tölt be, addig mükszik a billentyüzet!
-
Dyingsoul
veterán
Hali!
Tesomnak most vettem genius slimstar 220-at, bedugta, elöjött a varázsló, pedig már a kapott cd-ről telepitettük a hozzá való drivert, de annyit ér mint halottnak a csók.. próbáltuk azt is hogy a varázslóban megatuk a cd-t hogy onnan telepitse az eszközt, nem müködött. a hátsó usb-re csatlakoztatva a billentyüzetet, akkor az eszközkezelöben "USB Device" telepitését kérné. ha elöre, akkor kiirja viszont, hogy usb multimedia keyboard, de ugyanugy nem érzékeli, nem reagál, a telepitett drivert figyelmen kivül hagyja. neten nem találtam frissebb drivert hozzá, csak régebbit ( genius oldala)A billentyüzetnek semmi baja, ugyanis én rákötöttem a saját gépemre, hibátlanul müködik telepitett driver nélkül is! az én xp-m felirmeri, tesómé nem, pedig ugyanazt az xp-t használjuk, csak az hardware-ink mások! (xp 32 bit sp3)
Sztem vmi az usb portokkal nincs rendben, pedig pendrive-ot, egeret ilyeneket kezeli hiba nélkül... HELP PLS!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elite: Dangerous
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- RAM topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Gitáros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest