- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victorius
tag
Hát, nekem sajnos nem megy. Pontról pontra követtem, amit leírtál, mégsem jó. Két szintnél lejjebb be sem enged a könyvtárakban, a fájlokat meg nem engedi megnyitni se (főkönyvtár alatt)...
-
Victorius
tag
A gondom az, hogy első ránézésre elég hosszadalmasnak és gépiesnek tűik majd ez a beállítgatás...
A legfelső könyvtár jogosultságainál beállítottam két jogosultságot egy felhasználónak: egyrészt a könytárra és alkönytáraira a bejárást és az olvasásokat, másrészt a fájlokra mindent. Az eredmény elég érdekes lett. Ebben a könyvtárban szabadon hozhatok létre és módosíthatok fájlokat (alkönyvtárakat nem - hálistennek!). Az alkönyvtárakban található fájlokhoz vagy nem is enged hozzáférni, vagy megnyitja ugyan a Word (nem is jelez írásvédettséget), viszont írni már nem lehet (''betelt a lemez''), viszont mindenféle átmeneti állományok létrejönnek (azokat sem lehet aztán törölni).
Nagyon úgy tűnik, hogy minden egyes alkönyvtárnál végig kell ugyanezt játszanom az egész fastruktúrában.(A párbeszédablak alján volt néha olyan jelölőnégyzet, amely szerint a jogok vonatkozzanak az alsóbb objektumokra is, de nem ért semit (biztosan nem erre szolgál).
Lehrt, hogy van erre jobb módszer is, csak én nem ismerem. Mégis miért van olyan érzésem már megint, hogy a Windows (még a 2k is) egy nagy rakás...?! -
Victorius
tag
Sziasztok! Nekem win2000 (Workstation) alatt vannak problémáim a megosztási jogokkal.
Be lehet-e állítani úgy egy megosztott könyvtárat, hogy a felhasználók olvashassák-írhassák a fájlokat, szóval bármit csinálhassanak, csak a könyvtárstruktúrához ne nyúlhassanak hozzá (abból nagy káosz lenne)? És ha igen, hogyan?
Előre is köszönöm a segítséget!
(Ui: tudom, hogy a Linux lenne a legjobb megoldás, de az csak akkor jöhet számításba, ha futtatni lehetne alóla az M$ Office Xp-t...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest