- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
Aktív témák
-
killer
tag
A másik w2k-s gépről bejelentkezést úgy értettem, hogy hálón keresztül, computer management, vagy vm ilyesmi nevű kütyüvel, mert azt hiszem ezt még engedélyezi ilyenkor (most hogy elgondolkozom, rémlik, hogy találkoztam már ilyennel valakinél). Csak ehhez nem csak a vinyó kell, na meg háló...
Viszont egy próbát megér, hogy a te gépeden a rendszergazdának a jelszavát megváltoztatod a barátodéra, így elvileg az összes, az ő vinyóján lévő file-hoz hozzáférsz. Ha ez megy, átmásolod a gépedre a config alatti file-okat a system32 alól (biztonsági mentés :), majd megintcsak átmásolni ugyanezeket, de a te gépedről, a te file-jaidat az övére. Mondjuk nem ártana tudni milyen file-ok vannak ott, de talán összejön, ha nem megy meg vissza az egész, egy próbát megér :) -
killer
tag
Ha jól értem a barátod elnézte (van 2 hasonló pont, ha jól emlékszem) és letiltotta a bejelentkezést. Megér egy próbát, hogy másik W2k-s gépről próbálsz adminként bejelentkezni, akkor még helyrehozható a probléma (házirend és az alapértelmezett rendszervinyói megosztás csekkolása). Ha esetleg ez is le van tiltva, akkor szvsz azzal a jelenséggel állunk szemben, hogy kizárta magát a gépről :( Ilyet még nem kellett orvosolnom, de biztosan akad olyan win guru, aki tudja a megoldást, én ennyit tudtam segíteni.
Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest