- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
Aktív témák
-
solarix45
senior tag
Winme fejreejtve úgy látom, mert karcos a cd, nem sikerült feltenni. Szerzek másikat majd.
-
solarix45
senior tag
Nem, ez egy miro dc10+
-
solarix45
senior tag
Ja hőmérséklet:
egy 2000-es xpm van, most 46 fokos, nem nagyon szoktam nyúzni, mikor lefagy.
Hőérzékelős procihűtőm van, és nyárra bedobáltam még két házventit, szóval szerintem ez sem lehet gond (amúgy meg melegedés miatt lefagyott volna a 3dmark nyúzás) -
solarix45
senior tag
Win98SE, teljesen friss install, lementve imagebe.
Viás lap, hyperion fent van, akkor is fagyott, megpróbáltam, hogy régebbi 4in1-t tettem fel, akkor is fagyás.
Memória: hynix, végignyomtam már rajta memtest86-ot, hibátlan.
Bios defaultra téve is fagyás.
Me-n én is filózom, lehet, feldobom, bár sajnos csak magyar van.
Win98ra azért van szükség, mert a legtöbb capture program vfw kompatibilis, és ez nincs benne az NTben, mivel ez régi technológia. Sajnos a kártyámmal csak vfwként lehet rendesen felvenni. -
azzio
aktív tag
És mi az amit Win98-cal meg lehet sinálni, de 2000-rel nem? Biztos, hogy egy stabil (és mindenre használható) operációs rendszer mellett muszáj működtetni egy elavult technológiára épülő 524rt? Csak kérdezem, lehet, hogy igen, de azért nem vagyok benne biztos.
Különben szerintem is driver gond lehet. Ha csak a videodigizéshez használt meghajtókban van különbség (értsd: 98 alatt fönt van, 2000 alatt nincs), akkor próbáld ki, hogy leszeded, és nyúzod pűr órán át a vindózt, ha úgy is fagy, akkor ...passz. Hűtés? -
Panther
HÁZIGAZDA
Ez nekem erősen driver-hiba szagú. De ha tlényleg régi már a Win98, akkor egy reinstall mindig jól jön :)
-
Club
őstag
Hát, hűtés!
Van driver, vagy memória!
Akármi lehet!
Mivle (Gondolom én), hogy a win98 és a 2k másképp használjai a gépet! -
solarix45
senior tag
Hello!
Már nem tudom, mit csináljak.. Videódigizés miatt használnom kell a win98-at a win2000 mellé. Ez utóbbi atomstabil, soha semmi gond nincs vele, volt, hogy 10 órát nyomattam rajta 3dmarkot semmi gond nélkül.
A win98 azonban rendszeresen fél-három óra használat után szétfagy. De nem kékhalállal, mint várnám a 9x sorozat miatt, hanem egyszerűen megáll az élet, mintha hw hiba, vagy ilyesmi lenne. Ez azonban nem túl esélyes, mivel win2k meg jó.
És nem is valami extrém használat esetén, pl megy videódigizés csomó ideig, utána fagyi. Nem tudom, mitől áll elő.
Nincs valakinek ötlete, hogy lehetne kideríteni, hol van a kritikus pont, mitől fagy?
Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Dell notebook topic
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest