Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
brunci111
csendes tag
Sziasztok!
Bocsánat, nem teljesen tudom eldöntetni, hogy off-e a téma vagy nem, tehát hagyom a "témába vág" opción. Tehát a probléma amiről kérdezni, írni szeretnék az, hogy a minap a laptopomról ( amiről alapjáraton wifivel internetezek ) beüzemeltem az új TP-LINK TL-WR741ND routeremet. Minden rendben van vele tehát, adja a jelet, tudok csatlakozni minden eszközről tudok (mobil, egyéb laptopok), de a gépről amiről konfiguráltam a cuccot sajnos nem. Amikor próbálkozok a Windows csak " Az identitást ellenőrzi " és percenként hozza ki az üzeneteket, hogy a " Windows nem rendelkezik a csatlakozáshoz szükséges tanusítványokkal ". Nem tudom, hogy mással történt-e meg ilyen vagy csak én vagyok a balfácán... bár az útóbbira tippelek... Tehát aki tud, segítsen légyszives!
Köszönöm!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest