Új hozzászólás Aktív témák
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Kérlek véleményezzétek, hogy szerintetek ez egy jó ár-e amin árulom, illetve maga a monitor egy népszerű/ talán kevésbé népszerű típus, jónak számít-e, ahhoz az árhoz képest amivel hirdetem.
Szóval kerek perec jó vétel-e?
Ti jobban értetek hozzá biztos, mert én egyáltalán nem.
[link] -
misirulez
senior tag
Én is most állok 19"wide vásárlása előtt (fránya szélesvásznű xbox) és én is az 50-es határt céloztam meg. Először ezt néztem ki de mikor élőben megláttam inkább meggondoltam magam, mert nincs kedven 5 percenként antisztatikus ronggyal törölgetni.
Most kettő monitor között gondolkozom
az egyik ez
a másik kiszemelt pedig a kettő közül valamelyik lessz (majd ha rájövök mi a különbség a kettő között)
-Acer P193W
-Acer X193WMÁS:
Ha már úgy is írok most ide rászánom magam, hogy megpróbáljak megfogalmazni egy eléggé bonyolultnak tűnő kérdést(?).
Abban kérném a segítségeteket, hogy ismertek-e olyan 50e-alatti monitort aminek (mindjárt elmagyarázom) milyen az állványa.Szóval ilyen csukló szerű állványa van, amivel véghez lehet vinni azt, hogy a monitor alsú pereme hozzáérjen az íróasztalhoz. Gyorsan painttel le is rajzoltam mire gondolok mert szerintem, nem egyértelmű.
Szóval tud ilyet mint ami a zöld monitor a rajzomon:
gyönyörű belépő színtű rajzom -
misirulez
senior tag
válasz
Challanger #4326 üzenetére
-
misirulez
senior tag
Másfél évvel ezelőtt én is egy jó 19" monitort akartam 100ból kihozni.
Vettem is egy PVA paneleset 91-ért, most meg fáj a fejem miatta, hogy 40-ért nem is érdeklődik iránta senki. -
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki adni egy linket Hewlett-Packard w1907 tesztről.?
Igazából csak egy olyan képre lennék kiváncsi mint ami a prohardveres tesztekben szokot lenni amiből kiderül, hogy milyen szögekben lehet állítani az állványt.
megmutatom milyen képre gondolok.ilyenre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bittorrent topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest