Új hozzászólás Aktív témák
-
raus
aktív tag
válasz
old_artist #14518 üzenetére
Hat igen vegre megjött es beüzemeltem.
Fantasztikus szinek es nagyon jo fekete, illetve ugy mondanam hogy a sötet szinek,arnyalatok iranyaban is nagy a felbontas. Sokat jatszom, most epp a Metro 2033-at tolom, itt kimondottan elvezetes a darkos, piszkos, büdös, ködös, rozsdas csatornakban maszkalni. De a fenyek HDR-je nagyon odavag es megis lagy marad az egesz. Fantasztikus kekek, zöldek, pirosak, barnak. Csinaltam ket user beallitast, de az sRGB mode talan a legjobb. Azert latom a különbseget a 2ms TN es a 7ms között, illetve az elsö napokban erzekelhetö volt nekem nemi mosas FPS jatekokban, de mostanra mar raallt a szemem es el is felejtettem a TN-t. Az egesz gazdagsaga es informaciobösege a kepnek karpotol mindenert. Olyasmi elmeny mint az FD Trinitronos 21-es CRT Sony-mon volt valaha. Csak tökeletes elesseggel meg egyenletes fenyerövel es sokkal több kontraszttal es konvergencia nelkül. Ja es összesen 40watt fogyasztas mellett. A taviranyito nagyon baro, azt hittem gaz lesz majd megszokni hogy nincsenek menügombok egy monitoron, de meg direktebb es egyszerübb igy a beallitas. Amikor egymas melle tettem öket a 24" Iiyamaval, nem lattam a visszalepest amitöl kicsit tartottam kepatloban mert teljesen egyforma meretü a keretük. Most hogy mar csak egy monitor van az asztalon nem erzem azt hogy kisebb monitort nezek.Talan annyit negativumkent hogy az EIZO monitortesztet futtatva amikor a fekete kep van, azert latok a sarkokban enyhe vilagosabb foltosodast ami függ a betekintesi szögtöl tehat teljesen merölegesen nezve a panelre nehezen erzekelhetö, hogy is mondjak ezt, nem tökeletesen van kivilagitva a panel. Nem tudom ez gondolom nem hiba es nem garancia eset? De amikor filmek, jatekok, kepek mennek akkor nem erzekelhetö. Viszont semmi pixelhiba nem lathato a teszteken.
Tenyleg Made in Japan, ra van irva
Összessegeben elegedett vagyok es elvezettel ülök elötte. -
raus
aktív tag
Sziasztok!
Monitorvasarlas elött allok es segitsetek.Van egy 24"-os wide-os 1920x1080 Iiyama Prolite E2407HDS TN paneles moncsim es csalodtam a TN panelben. Marmint elötte Sony E520 21" FD Trinitronos moncsim volt es ott voltak csodalatos szinek es mely fekete is. A TN-nel fekete nincs csak derengö kek vagy szürke mosott, a szinek meg hat elmennek de sok a savosodas a banding, meg nem melyek es nem gazdagok. Keves az informacio es a termeszetesseg. Meg a zöld szin elmegy...
Ket monitort - ket paneltechnologiat neztem ki es kerem a velemenyeteket pro es kontra.
Az egyik a sokat emlegetett Dell Ultrasharp U2410 H-ips panellel, 6ms es nagy 400cd fenyerövel, 1920x1200 nativ, 24". A masik egy szinten dicsert Eizo Foris FS2331 c-pva panellel, 7ms es nagyon magas 3000:1 nativ kontrassztal, 1920x1080, eizo minöseg made in japan, allitolag döbbenetes mely feketevel es nagyon gazdag szindinamikaval de 23" a kepatlo es talan a betekintesi szög picit kissebb mint a H-ipsnel. A 7ms nem gond mert a tesztek alapjan nem mos es nem laggol. A Dell szinei is nagyon jok, de a feketeje nem valami mely. Az Eizora hajlanek mert valahogy ez a marka ami mindig minöseget jelent de a Dellt is nagyon jo vetelnek mondjak. 500 eurot szannek a monitorra. Fajna a szivem a nagy forisra az FX2431-re de az nagyon draga (918euro)Velemenyetek??????
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged