- Mobil flották
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
CL Smooth
tag
Hát sajnos már túl vagyok a 3 napon. Szóval marad. Amúgy az furcsa, hogy bármilyen színre állítom a teszt progit nem látszik, csak egy bizonyos tesztnél amikor szürke alapon van, de ez valami speciális teszt lehet mert amúgy sosem látszik. Mind1 nem érdekel, mivel amúgy nem látom és a monitor gyönyörű. Szóval no problem. ja amúgy ez egy T220 as moncsi.
köszi.
Üdv. -
CL Smooth
tag
Egy gyors kérdésem lenne a pixelhibával kapcsolatban. Eddig azt hittem nem pixelhibás a monitorom , majd megnéztem az eizo monitor teszt el is és az egyik tesztnél világít egy piros pixel majd egy másik tesztnél pedig ugyan az zölden világít, de viszont érdekes módon amúgy nem látszik, csak annál a bizonyos tesztnél. Szóval mi a különbség e között meg a hagyományos pixel hibánál ami folyamatosan látszik minden szinnél? lehet ezzel valamit kezdeni vagy ez már igy marad?
-
CL Smooth
tag
Köszi mindenkinek a segítséget, akkor az lesz szerintem.
-
CL Smooth
tag
válasz
Anubis_9 #13111 üzenetére
Szeretik a boltosok hülyének nézni az embert, szóval rájuk kell pirítani, szerintem mindenképpen mond meg hogy szépen bontsák ki és ellenőrizzék le mielőtt elküldik, vagy vissza a pénz ha erre nem hajlandóak. És akkor már tuti nem jön még egy pixelhibás.
Amúgy nekem is samsung t220 van és az eslő pixelhibás volt majd a második búgott, ja és kajak gyárilag ferde volt talpa és ferdén állt aztán a 3. jó lett. Megnéztem hol gyártották és az van ráírva made in romania szóval ezért a sok szar szerintem. -
CL Smooth
tag
válasz
Anubis_9 #13106 üzenetére
Hú hát én már nagyon ki lennék akadva, és azt a boltos hülye gyereket már nagyon elküldtem volna a francba. Szerintem mond meg nekik azt, hogy figyu srácok szórakozunk itt egymással hónapok óta, most ez is szar szóval nézzétek meg mielőtt elkülditek hogy nem pixelhibás e. És jót küldjetek. vagy kérnéd vissza a pénzt. Aztán ennyi.
-
CL Smooth
tag
Sziasztok a samsung 2253LW vel van valakinek tapasztalata? Milyen az? samsung paneles? Érdemes olyat venni?
-
CL Smooth
tag
válasz
Geri89 #13030 üzenetére
Már nagyon régóta tudják a vga-k a nagy felbontásokat! 2048x1536 maximális felbontásig.
Ezt tudja a geforce 2mx is. Az megint más kérdés, hogy egy hd filmet tuti nem fog tudni lejátszani vagy borzasztó akadozással. Illetve a játékokkal is gond lesz. De ettől függetlenül az asztalt beállíthatod akár egy full hd monitor natív felbontására is illetve netezéshez jó lesz, meg átlagos avi filmekhez. -
CL Smooth
tag
Sziasztok! 24-es moncsiban milyet ajánltok? T240 megéri az árát? Csak mert láttam annál olcsóbb 24-est is és nem tudom, hogy megéri e?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest