- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kal-El
senior tag
Hello!
Érdeklődnék, hogy milyen 27"-os 16:9-es képarányú nem TN paneles monitorok vannak, amik 180 fokban elforgathatóak? Esetleg még lehet 26-27"-os 16:10-es képarányú is, ami szintén nem TN paneles. -
Kal-El
senior tag
Hello!
Egy D-Sub-os monitorom van és az lenne a kérdésem, ha vennék egy olyan videokártyát amin nincs D-Sub csatlakozó, akkor létezik valami átalakító, amivel tudnám használni? -
Kal-El
senior tag
válasz
old_artist #14369 üzenetére
Esetleg tudsz olyan típust ajánlani, ami munkára megfelelne? De nem kell profi grafikusmonitor, semmi exta nem kell. Word meg 1-2 program használata lesz, tehát nem nagy eresztés. Viszont tényleg ne marja ki a szemem és ha lecsökkentem a fényerőt akkor is jó képet adjon.
Köszi! -
Kal-El
senior tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy hozzáértő tanácsára.
Van 2 éve 22"-os TN paneles Samsung (2243NW), de katasztrófális. Úgy érzem kimarja a szemem miközben nézem. Még számítógéphez külön szemüveget is vettem, pedig nem vagyok szemüveges, mert nagyon erős fényű. Ha csökkentem a fényerőt, akkor meg nem ad szép képet.
Tehát létezik olyan monitor, ami alacsonyabb fényerővel is képes szép éles képet produkálni, vagy az összes TFT ilyen?
Üdv! -
Kal-El
senior tag
Ja és elfelejtettem leírni, hol tudom megkérdezni, mennyit érhet a mostani monitorom?
-
Kal-El
senior tag
Hello!
Egy olyan monitorra lenne szükségem aminek minél nagyobb a képátlója és a felbontása.
Kinéztem egyet magamnak: [Samsung SyncMaster 2343NW]A kérdés: van ennél jobb ilyen árban?
-
Kal-El
senior tag
válasz
attiati #13665 üzenetére
Tudod mi rontja a szemet?
Az ha túl sokáig mereven nézed a monitort és keveset pislogsz, mert kiszárad a szemed és ezáltal romlik a szemed előbb-utóbb.
+ ha közelről nézed a monitort, mert ott meg nem erőlködik a szemed hogy meglásd a amit kéne.
Este is amikor sötétben próbálsz olvasni, nem az okozza a látásod romlását, hogy nem látod rendesen, hanem közelről próbálod meg nézni, hogy könnyebben lásd, de ezzel a szemed lustálkodni fog nem fókuszálni és ezért romlik.
Csak olvastam innen-onnan, nem vagyok szemész. -
Kal-El
senior tag
Na utánaérdeklődtem Logiknál a HP LP2275w-nek.
Nincs és nem is lesz előreláthatóan 1-2 hónapig.
Én nem szeretnék addíg várni, nem tudna valaki adni valami helyet ahol van (lehet külföldi is csak ne legyen túl messze a szállítási költség miatt). -
Kal-El
senior tag
Valaki tud adni megbízható külföldi oldalt ahonnan érdemes lenne rendelni?
Az új HP-k érdekelnének. -
Kal-El
senior tag
1 hónapja volt 159, 2-3 napja volt 164 körül a vételár, pont ma eltévedtem 1-2 helyre ahol 172-ért láttam.
Igen ezt én is észrevettem, hogy a 22"-ok ára 1 hét alatt átlagosan 2-3e Ft-ot esett.
Remélem nem romlik ez a tendencia és hónap végéig folytatódik, mert ha ilyen iramban folyatatódik egy 10est meg lehet spórolni, ha várunk. -
Kal-El
senior tag
Gyerekek megy fel a dollár árfolyama.
Érdemes várni így a monitor vásárlással? -
Kal-El
senior tag
Köszi ti4x az infot a te hozzászólásod miatt említettem meg a HP-t.
Egyébként továbbolvastad?
Mert ott van egy másik teszt: [link] melyben szembeállítják egy Dell-el ami nem is glossy.
A Dell szebb képet ad, de PVA paneles.
Ami nekem nem világos, hogy mivel másabb a TN panelnél, mert nem értek hozzá?
Gondolom fejlettebb panel, de akkor biztos drágább is. -
Kal-El
senior tag
válasz
ez_meg_emaz #10283 üzenetére
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem (4):
Nem tudnátok egy tesztek adni az új Samsung T220-ról, esetleg képeket a minőségről?
Hogy megéri e a pénzét, mert jól hangzanak a reklámszövegek amiket írnak, de én nem szeretem az ilyeneket bevenni?
A 20.000:1 kontrasztarány az sokat számít vagy mind1 mert dinamikus?
Mi az a kalibrálás, mert nem 1 ember írt róla de én még hallani sem hallottam róla?Azért a HEWLETT PACKARD Pavilion w2207h -ról is elég meggyőzőek a képek, lehet hogy efelé fog húzni a döntés mérlege.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged