- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
BemAnyó #6765 üzenetére
addig szerintem is elviszik, mivel buszba (19fő) kérdeztek megoldást dvd nézésre és oda meg ez tökéletes lenne egy külső tvboxos megoldással. amúgy ajánlani tudom a monitort, nagyon jó színei vannak, igaz nem sok lcd-t nézegettem eddig, de ez a legjobb amit láttam, mondjuk egy új samut megkéne nézni még hogy legyen igazi viszonyítási alap, de én úgy tudom ugyanaz a kettő.
-
Furky
őstag
válasz
BemAnyó #6731 üzenetére
Az a csel a 223bw-ben, hogy egyszer csak lett, az előnye, hogy majdnem 22"-os, csak 21,6"-os, de az ára csak 60ezer, tök ugyanaz majdnem, mint a 226bw 70ért. Csak 0,4"-lal kisebb, illetve nincs benne egy elektronika,ami az 5ms panelből 2ms-est csinál. A 226, 2032, 2232, 206, stb.. ezekben is 5ms-es a panel, csak van benne egy plusz elektronika, amitől 2ms-es lesz, ki-be lehet kapcsolni is. Amúgy 2, és 5 között tökmindegy, nem észrevehető, csak mutánsok veszik észre. nyílván nem emberi teremtmények, mert az emberi szem a 8ms-et sem veszi már észre elviekben
A képponttávolság természetesen nagyobb, de ez egyáltalán nem gond, a 22eseknek picivel elvileg mégnagyobbnak kell lenniük, hiszen ugyanúgy 1680x1050es mind a 20asok, a 21,6os, és a 22esek is. Erről már tényleg nagyon sokat beszéltünk ebben a topikban, keress rá a "223bw" -re baloldalt felül. Sokan bestbuy-nak vélik, mert annyiba kerül, mint egy 20as, de mégis majdnem 22es
Amúgy nem rossz monitor egyik sem.
-
diegho
nagyúr
válasz
BemAnyó #6727 üzenetére
összeraktam a wtq-t, kb 2 percig néztem is, aztán nem volt több időm. kaptam hozzá 2 lemezt azokat fel kéne telepíteni gondolom és nem plug&play monitorként használni. ahogy néztem egyik ilyen színkorrekciós valami akar lenni, másik meg driver lesz. este jobban megnézem.
-
Furky
őstag
válasz
BemAnyó #6727 üzenetére
a 2032bw árkategóriájában csak a 223bw a jobb, de csak azért, mert nagyobb picivel, 1,6"-lal, ami durván 4 centi. De már 22"-osnak csúfolják
Ezért jó az ár/érték aránya kb 60ért. De én nem javaslom, nem azért, mert rossz lenne, hanem mert befejeztem a javaslásokat
Ha kérdés merül fel, válaszolok rá, amennyire csak tudok, minden irányba kitekintve, persze csak samsungokról, többihez nem értek
Nem mintha samsunghoz értenék, csak azt a témát sokkalta jobban átrágtam, így még tudok 1-2 választ adni 1-1 újabb embernek
-
CSorBA
őstag
válasz
BemAnyó #6694 üzenetére
Régebbi játékokhoz pedig itt találsz leírást:
WideScreenGamingForum -
diegho
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest