- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazimódó
senior tag
válasz
vazimódó #2591 üzenetére
Elvittem gariztatni az alig 3 napja vásárolt 2232BW-met. Középtől kicsit balra függőleges bevilágítás igen zavaró volt.
Közben még észrevettek két másik problémát is és azt mondták hogy valszeg a panel sérült.
2hét múlva remélhetőleg már lesz új moncsim,addigra ígérték hogy megpróbálják kicseréltetni. -
plangton
csendes tag
válasz
vazimódó #2550 üzenetére
kb. 1.5 éves a monitorom és megjelent egy halvány fehér vonal a kép felső szélétől számítva lefelé kb 7mm-re. Nem az lcd-ben van hanem a backlight-ban. szerinted ha visszaviszem kicserélik? mert 3év gar van rá.
(tudom hogy ez valójában hiba, mert autóipari lcd gyárban dolgozom műszerészként) -
TeeJay
félisten
válasz
vazimódó #2497 üzenetére
első kérdésem hogy hol és mennyiért tudtál szerezni ilyen monitort
gondolom DVI-re kötötted és natívban nyomatod (1680x1050)
a kontrasztot tedd 60-70körülire a fényerőt meg vedd le nagyon mert alapból nagyon feltekerik mostanság a monitorokon és úgy szinte vakítegyébről nemtud szerintem senki se nyilatkozni mert nem volt tesztelve még a monitor PH!-n szóval azt sem tudjuk milyen színbeállítások mellett színhű a cucc
-
AMATŐR
őstag
-
wwhy
veterán
válasz
vazimódó #2197 üzenetére
Ezek tuti S-panelesek,vagy lehetnek másfélék is?
1001x leírtam már, h a mostani Samu TFT-ken amiket megnéztem május óta (minim. 50db, rendes és wide egyaránt )NINCS rajta a panel típusára utaló A/B/C betűSpéci 2232BW-t nem láttam még, de nem hiszem, hogy ott változtatna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest