Új hozzászólás Aktív témák
-
-
x64
aktív tag
Konkrétan az új 22"-os Samsungnak - 2232BW - NINCS füle.
Le is hidaltam rajta rendesen... Egyúttal gratulálok annak a kreatívnak, aki egy 75k HUF-os monitor dobozáról lespórol egy 10 forintos műanyagdarabot.
Lehközelebb már táp\dvi\vga kábelt se tegyenek bele, úgy még olcsóbb lesz előállítani... -
Vistaboy
veterán
Nem hagytam ki, nem általánosan mondta a gépre hogy nem kompatibilis. Külön fel volt sorolva, idézem:
''Processor: Intel(R) Core(TM)2 CPU 6600 @2.40GHz Yes,
System Memory: 2048MB Yes,
Operating System: Windows Vista Yes,
Graphics Card: NVIDIA GeForce 7800 GTX Upgrade,
Graphics Card Driver: 7.15.11.5824 No,
Blue-ray Disc Drive: Not Found No,
Software Player: PowerDVD Ultra Yes,
Display Connection Type: Digital (without HDCP) No.''
Tehát itt ki is emeli külön a monitort, hogy nem kompatibilis. A monitor kézikönyve szerint viszont igen. Kinek van igaza?
Mod: Ja, bocs, most látom hogy a korábbi hsz-emre írtad, akkor ezt vedd tárgytalannak. Az előtted szóló f-zsoci-nak üzentem...bocs...
[Szerkesztve] -
jolti05
őstag
A kérdésem előtt végigolvastam az ''eszik, vagy isszák'' cikket, de nem lettem tőle okosabb. Egyébként tudom, google a barátom
És újabb két cikket olvastam el róla.
De akkor most mi van? Ha fel akarok venni, vagy bótba veszek HD filmet, akkor ha nem támogatja a monitorom, + a vidkarim, akkor csak rondább minőségben tudom megnézni az ilyen filmeket?
Szerintem ez egy elég fontos téma. Nem tudom, hogy csak én vagyok ennyire tudatlan, vagy más sem vágja ezt az egészet. Dumcsizzunk már egy kicsit erről is pls!
Baromira megkavar ez az egész...most készülök monitort venni
Köszönöm -
Mauzes
addikt
Ilyen kodekek vannak fent:
Haali Media Splitter (MatroskaSplitter)
CoreAVC (elvileg bekerült az adatbázisba)
AC3Filter
És mondjuk egy ilyen fájl: Blade.720p.HDTV.x264-THOR.sample.mkv
A VideoInspector szerint nincsenek meg a megfelelő kodekek.
Ha BsPlayer-rel vagy Windows Media Player-rel próbálom, akkor lejátsza, de szaggat (ezek telepítése előtt nem is játszották le, error-t írtak ki).
Viszont KMPlayer-rel már a kodekek telepítése előtt lejátszotta szaggatásmentesen.
Szóval a procim úgy látszik elég, de még mindig nem tudom, hogy milyen kodekeket kellene felraknom hozzá. Azért lenne jó megoldani, mert nem nagyon szeretem a KMPlayer-t...
Lécci segítsetek, de ne CodecPack-eket ajánljatok, ha megoldható!
Köszi! -
kano
nagyúr
CRT-nél az eltérítő tekercs is csinálhatja, de mivel TFT-nél ilyen nincs így csak a táp adhat ki ilyen hangot. Ha a fényerőt változtatod akkor a táp terhelése változik(áramfelvétel), így ennek függvényében a trafó terhelése is változik. Egyébként tényleg rezeg, ahogy mondod.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox Series X|S
- Kuponkunyeráló
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Formula-1
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest