- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
krys1978 #6941 üzenetére
A 20"-as és 22" -es monitorok tipikus felbontása az 1680x1050 tehát videokártya szempontjából ugyanolyanok. Ha nem bírja a kártya, kisebbre vett felbontással játszhatsz kisebb képen, vagy szét is húzhatod, ha nem zavar az életlenség és esetlegesen a torzulás.
Windows alatt, vagy olvasva, képet szerkesztve viszont a nagyobb felbontás sokkal előnyösebb.Méretbeli eltérés a 20" és 22" között
-
Furky
őstag
válasz
krys1978 #6941 üzenetére
Samsungból, ami tud pivotot a 22esek közül, az még a jó "öreg" 225bw, illetve ezek alapján azt hiszem, hogy a 205bw is tudja, hiszen egy "családból" származik, csak méretbeli különbségek vannak. Többi márkától a monitorokat nem ismerem.
Kihajtani a monitort? - Nekem gyengébb gépem van valamivel, és nincs problémám. Múltkor rádugtam egy Celeron 433ast is, és az is "ki tudta hajtani", igaz, hogy nem volt abban a gépben normális vga, csak egy S3 Virge GX/2 4MB-os, így nem ismerte a felbontást sem, és 1024x768at nyújtotta szét.
Amikkel én 1680x1050ben játszottam a gépemen, az a következő játékok:
- GTA San Andreas singleben, és multiban egyaránt problémamentesen megy.
- Unreal Tournament 2004 - fullhighon
- Test Drive Unlimited - HDR nélkül
- Far Cry - minden probléma nélkül, normális sebességgel
Need for Speed Pro Street már csak 1024x768ban ment, szétnyújtva. Más nem ugrik be így hirtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tesla topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged