- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
válasz
canniball #5116 üzenetére
Nem a pluginon múlik a siker, mert ugyanúgy be kell írni a kódot, csak nem a css fájlba, hanem a plugin ablakába.
Akkor legyen itt pár példa azoknak aki nehezen tudnak dönteni:
Prohardver
Prohardver (átalakítva)
Prohardver cikk átalakítva
Discogs
Wikipedia
Index
Imdb
vatera
Sajnos elég kevés a nagyfelbontásra optimalizált oldal, legtöbbször még 1280x1024-ben is van oldalt holttér. Leginkább akkor tud zavaró lenni, amikor középre sincs zárva az oldal (nagy fehérség jobboldalt).
Lassan már 30 ezerért is lehet vadiúj tft-t venni, és mint szinte mindenhol a számítástechnikában, ezen a téren is csökkenek az árak folyamatosan. A gyártóknak pedig olcsóbb a szélesvásznú panelek gyártása, laptopból is ritkaság már a nem widescreen.
Ugyanakkor a weblapok nagy része 1024x768-ra van megírva fixen, hiába az 1280x1024-es felbontás jelenleg a legelterjedtebben használt (javítsatok ki, ha rosszul tudom). -
Khaal
őstag
válasz
canniball #5109 üzenetére
A plugin csak leegyszerüsíti a dolgot (lényegében ugyanazt csinálja), nem kell a usercontentet szerkesztgetni és azonnal ki tudom próbálni a változtatásokat. Már beírtam a topikba, kaptam is tippet, csak a címlappal nem tudott segíteni, de a forum most már tökéletes. Most így elsőre mondjuk elég fura, kicsit még sok is a szélesség, lehet majd faragok még rajta, a kép 3/4-ét kitöltő középre zárt oldal lenne az ideális szerintem.
1680 egy kicsit még kevés ahhoz, hogy 2 oldal elférjen egymás mellett, de 1920-ban már egész jó lehet.
Widescreen szerintem böngészéskor most inkább hátrány, meg wordben se túl jó. Viszont aki sokat néz filmet (mint én), vagy sokat játszik annak nagyon is jó.
Ha kitart a mostani divat, akkor nemsokára az 1280x800 (terjedő laptopok) meg az 1680x1050 (belépőszintté váló 20-22"-es monitorok) lesz a default felbontás mindenhol. -
Khaal
őstag
válasz
canniball #5096 üzenetére
Köszi a tippet, felhasználva a fóruban olvasottakat a stylish plugin segítségével jelenleg itt tartok: ph 1680x1050-ban
Valamiért berak pár sornyi ürességet a hozzászólások elejére, és a ph főoldal is eléggé kuszán néz ki. Sajnos nem értek a honlapszerkesztéshez, így lövésem sincs miket kellene még átírni. -
d@minator
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MotoGP & WSBK
- Nintendo Switch 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Crucial 240GB SSD eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest