- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Myers
senior tag
válasz
Kartács #3838 üzenetére
Szerintem a 3 sámson közül azt vedd, amelyik a legolcsóbb.
A 2 ms marhára nem ér plusz kiadást.
Múltkor láttam egy tesztet, valami külföldi oldalon. És ott egy 1:700-as kontraszt arányú monitor nyert az 1:1000-ekkel szemben. Sőt volt 1:3000-es dinamikus kontrasztú is. Mégis az 1:700-as Viewsonic nyert.
Tehát kis túlzással a kontraszt sem jelent semmit, csak egy szám.
Én is most akarok majd moncsit venni, és nyomonkövettem az utolsó 1500 hsz-t. Ugyen még nincs ldc-m, de fejben már jó vagyok. ;)
A betekintési szög se zavarjon (egy kutya mind), mert gondolom nem a plafonról fogsz lógni + 66 fokban oldalt fordulni.
-
Khaal
őstag
válasz
Kartács #3831 üzenetére
Az 1060 biztos csak elírás volt. Sógoroknál 1680x1050-est árulnak, nem hiszem, hogy kitüntetett hazánkba kerülő monitorokra 10 sorral többet nyomorítottak rá valahogy.
2ms nem ér meg pluszpénzt az 5ms-el szemben szerintem, ebben a kategóriában szerintem inkább a kontraszt és a kinézet (ergonómia) a döntő tényező. -
zolynet
veterán
válasz
Kartács #3825 üzenetére
Nekem azért esett a választásom a 223BW-re mert egyrészt a képponttávolsága 0,276-os ill mert vagy 5W-al kevesebbet zabál.
Mindamellett 8-10K-val olcsóbb mint a 225BW/226BW...és akkor hozzáteszem, hogy csak nagykerben néztem, azaz az árdifferencia nagyobb is lehet. Tudásban ugyanaz csak jobb még a betekintési szöge is egy lehelletnyivel a 223BW-nek.
Összefoglalva ennyi.Elégggé best buy-os lett ez a 223BW sztem.
Ugyan a 226BW-re 2ms-t tüntettek fel de azt már itt többen megírták, hogy csak marketingfogás és valójában az 5ms...kár azért fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Robogó, kismotor
- Autós topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged