Új hozzászólás Aktív témák
-
Furky
őstag
válasz
pinnacle #13153 üzenetére
iwiwtools, mely csak firefoxhoz jó, és mint ahogy írtam is, iwiwhez.
Megoldja a fix 1024-es problémát, és "feltuningolja" iwiwet. Le van írva mit tud, és mit kell hozzá feltelepíteni. Csak a Greasemonkey add-on kell. Itt userscripts.org-on rengeteg más oldalhoz is található mindenféle okossák.
-
phpmoli
tag
-
old_artist
addikt
válasz
pinnacle #12153 üzenetére
Üdv!
Mivel nekem van az említett S2231W, ki is próbáltam több felbontásban is, és semmi olyan nem tapasztaltam, amit említettél. Persze, mindig a gyártó oldalán lévő felbontásokat is kell nézni (3. oldal), hogy miben garantálják a stabil működést, de ezeknél a monitoroknál, a legideálisabb a natív felbontásban való használata! Persze (régi) játékok alatt a natív felbontást meg lehet változtatni, ami nem megy az élsimítások kárára!
Az, hogy rosszabb lenne, mint egy L557-ben (mivel azzal is rendelkezek), nem tudom elképzelni, mivel kipróbáltam, s lehet, hogy valami más gond lehet, vagy a VGA-ban van valami elállítva, vagy esetleg nem DVI-n használod, vagy nem 60Hz-en!
Nálam bármely felbontásban kiválóan tökéletes minden! -
attiati
veterán
válasz
pinnacle #12153 üzenetére
Hát a 17"-ost 1280*1024-ben kellett volna használnod. Minden más felbontásban mosódik a képe, főleg betüknél.
Sztem az elszíneződés nem normális dolog, az valami hiba lehetett.Kint van az első hsz-ben egy táblázat, ha ott elosztod a szélesség cm-t a szélesség pixeldarabjaival, akkor megkapod a pixelméretet. Ettől függ, hogy mekkora "karaktereket" látsz a monitoron. Ilyen szempontból 17 és 20" a legrosszabb választás. De elvileg lehet növelni betűméretet is windowsban.
15" natívban 0,297mm
17" 0,264mm
19" nem wide 0,294mm
20" wide 0,258mm
21" wide és nem wide is 0,27mm
22" wide 0,282mm -
old_artist
addikt
válasz
pinnacle #12150 üzenetére
Üdv!
1./ nagyon fontos egy adott felbontáshoz a pixel méret, és a jó vezérlő elektronika!
2./ Ha fontos az input-lag, és hogy ne legyen "utánhúzás", akkor talán a XXX.században kell venned monitort, mert tudtommal még nincs olyan monitor, aminek ne lenne utánhúzása! Léteznek olyan monitorok, aminek kevés, vagy nagyon jó az utánhúzása, de a felsoroltak közül nem javaslom a Samsungot.
A legjobb input-lagja a HP LP2475W-nek van, utána az EIZO S2231W és az S2431W jöhet számításba!3./ Jó színvisszaadás: az itt felsoroltaknak nagyon jó/kiváló lehet a színvisszaadása, ha hardveresen be van kalibrálva. Ha sokkal jobb színtelítettséget és színvisszaadást szeretnél ezektől is, akkor az anyagiakban is megmutatkozik!
Kompromisszumos megoldás létezik, de ez csak rajtad múlik - meg a pénztárcádon!
Az biztos, hogy a felsoroltak közül, mindegyik monitor sokkal jobb utánhúzásban, mint a jelenlegi EIZO L557-esed, aminek 25ms az elérési igeje!Ha árban, méretben, input-lagban, tudásban, értékben és színtelítettségben a legideálisabb alternatíva a HP LP2475W és az EIZO S2231W.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest