- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
phpmoli
tag
-
phpmoli
tag
válasz
old_artist #12129 üzenetére
-
phpmoli
tag
-
phpmoli
tag
válasz
Cathfaern #12125 üzenetére
egy tnfilm panellel gyakorlatilag nem lehet fotokat nezni/valogatni/retusalgatni. egyre inkabb hajlok arra, hogy lebeszelem magam a mostani hirtelen jott laposkepernyo-muszajrol es tovabbra is a 10 eves crt-met hasznalom - aminek semmi baja, csak picit gyengult a fenye. mert jatszani is szoktam. majd ha a technologia alkalmas lesz, valtok laposra.
-
phpmoli
tag
válasz
Balu77 #12099 üzenetére
Balu77: nem tudok, tudtommal ez az eddigi egyetlen lapos kijelzo, ami grafikai munkara is megfelel.
attiati: mivel nagyitasrol/interpolalasrol van szo, igy a minoseg mindenkepp rosszabb lesz az eredetihez kepest. nem olvastam vissza, hogy mirol irtal, de ha ilyen gond a meret, akkor szerintem eloszor szamold ki, hogy milyen pixelmeretre van szukseged, es utana az legyen az elsodleges keresesi szempontod. operanal nem log ra egyik elem a masikra, az egesz lapot nagyitja/kicsinyiti, nyomtatasnal is.
-
phpmoli
tag
válasz
phpmoli #12054 üzenetére
kozben eszembe jutott valami, aminek nagyon megorultem, hogy nincs szukseg az allithato/forgathato talpra, ha a vesa felfogatassal egy asztali tartora rakom. utananeztem ~40000+ egy olyan, aminek a magassagat is lehet allitani, ugyhogy tovabbra is masodik szempont a talpba epitett magassagallitas.. (elso a matt)..
-
phpmoli
tag
válasz
old_artist #12050 üzenetére
thx. hat mondjuk 100000 alatt szanok ra, tokmindegy hogy hany colos es tudom, hogy 4:3 aranyut mar sehol nem fogok kapni, az 5:4 aranyuakban pedig nincs hdcp valamiert. nyilvan jo lenne xva, de az ennyiert nem lesz. tehat vegulis ezek nem szukito parameterek, ahogy korulneztem. mindenre akarom hasznalni: programozas, jatek, fotozas.
-
phpmoli
tag
sziasztok, olyan monitort keresek, ami:
-matt (nem fenyes, nem csillogo)
-allithato a magassaga
-forgathato a talpa 90 foknal jobban
-beepitett tapegysege van
-usb hub
-hangszorotobb vagyam le se irom, mert igy se talalok semmit, csak 100000 folott. najo megis:
-aranyos nagyitas wide screen eseten
-pivot
-hdcp
-fekete
-fenymeroski tud ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest