- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
coopeer
csendes tag
válasz
s@nyiii #7175 üzenetére
Én is ezen kettő között vacilálok, de nem forgathatóság és méret miatt hanem a válaszidő miatt!
Neked mi a véleményed erről? Érdemesebb a 2ms-osat venni?
Én a 223BE-t 56ért a 226 BW-t 66-ért láttam! Az hogy milyen paneles a jó azt nem tudom még nem kaptam rá választ. Valamint még az értdekelne hogy hol te hol veszed meg? -
goom
senior tag
válasz
s@nyiii #6933 üzenetére
Hát, én úgy tudom, hogy a 2232BW-t háromféle panellal is készítették. A 226BW-ről nem tudok sokat, bár volt olyannal is dolgom. Én nagy különbséget nem vettem közöttük észre. Találkoztam (dolgoztam) 223BW-vel és 206BW-vel is - nekem mindegyik képe tetszett.
A 22"-os azért jobban - nekem nagyon bejön a nagy méret; a nagy pixelek (ergo: karakterek) meg pláne.
DuRieN: hm, pixelhiba... igazad van. De én több pixelhibás monitorral is dolgoztam (egy-egy hiba/monitor) - hogy őszinte legyek, ki- és bekapcsoláskor észreveszem, máskor bizony igen ritkán. Megkövezést magánban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest