- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ti4x
aktív tag
Játszottam/játszok itthon 22es monitoron natívnál kisebb felbontással (1440*900, 1280*800) és szinte semmi különbséget nem tapasztalok. Ugyanazt az élményt adja szerintem (kivételt képez persze magából a felbontásból adódó különbség) , próbáltam például Crysist , Gears Of Wart , Obliviont.
Asysoft : Van egy úgynevezett 8 napos elállás , amivel a vevő élhet webshopból való rendelés során. Ez a törvény a pixelhiba garancia fölött áll és ahogy olvasgatom itt, az oldal alján. Simán vissza lehet küldeni indok nélkül is akármit pénzvisszafizetésre , pédául , ha meglátja az ember , hogy pixelhibás , hisz indoklás nélkül él ez elvileg. Személyes átvételnl 3 napra csökken a határidő. Jó lenne egy olyasvalakivel beszélni , aki már élt ezzel a lehetőséggel vagy netán webshopban van érdekeltsége
és tudja , hogy működik. Nem csak TFT miatt , hanem úgy egyáltalán , de a pixelhiba miatt ennek jelentősége kiemelten érekelt a moniotroknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest