- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
old_artist
addikt
válasz
penene #14103 üzenetére
Üdv!
A hátrányát a 16:9-es képaránynak, én a kiadványszerkesztőkre értettem, de sok játék és főleg filmeknél hasznos lehet, hogy nincs alul felül egy fekete csík a 16:10-es-hez képest (bár ezt már megszoktam, és nem is zavaró), de mivel én 16:10-es "hívő" vagyok, ezért említettem meg, mint "esetleges hátrányt", de mivel a többi 16:10-es, és EIZO-ról lévén szó, amit inkább grafikusok, képszerkesztők vagy kiadványszerkesztők vesznek, ezért az ő számukra "esetleg" hártányt okozhat, a nagyobb felület hiánya - mármint függőlegesen!
-
old_artist
addikt
válasz
penene #14088 üzenetére
Üdv!
Természetesen, mivel 24"-os, a "Milyen 23''-24''-es TFT-t?" topikba, de majd esetleg linkelgetem, meg ha az apróba is megjelenik, hogy elérhető a leendő tulajok számára, és ott minden infókat megtalálhattok a monitorról, sőt a tesztelés eredményeit is, és a nyílt nappal (napokkal) kapcsolatos időpontok is ott olvashatóak lesznek!
-
old_artist
addikt
válasz
penene #14078 üzenetére
Üdv!
Abban biztos lehetsz, hogy CRT után nagyon meggondolandó, ha fontos számodra (nem is a válaszidő, hanem) az Input-lag és az utánhúzás problematikája, ami egy LCD-TFT monitornál nagyon sokszor fennáll! Ezért kell a tesztelés (tesztek keresése a neten), hogy számodra melyik monitor lenne a legalkalmasabb!
Manapság az IPS panelesek már elfogadhatóak ilyen szempontból, sőt egyre inkább még jobban is teljesítenek, mint a TN panelesek!
szvsz, ha megjönnek a "jóárasított" IPS-sek, akkor szeretettel várunk majd a Hexaa átvevőhelyén (az Oktogonnál, az Eötvös u.17-ben), hozhatsz magaddal bármit, amit egy esetleges tesztelésed során megfelelően véleményezhetsz!
Eddig szvsz a HP LP2475W legújabb rev.-es változata bizonyította, hogy képesek ezek az IPS monitorok a 10ms alatti Input-lag és utánhúzásra is, ha egyre jobb elektronika táplálja - de ez az árukban is megmutatkozik!
Ilyen szempontból én is kíváncsi leszek ezekre a "jóárasított" IPS panelesekre, hogy mit is lehet kihozni majd belőlük - ilyen árképzéssel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Motoros topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kerékpársportok
- Windows 11
- További aktív témák...
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged