Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
old_artist #14096 üzenetére
Az előbb írtam én is egy nagy kérdéssorozatot, ezekben tudsz segíteni esetleg? Miben tér el a tn, pva, ips panel? Nem mondom, hogy első sorban játék, na de ha játszok, akkor ne legyen vele gond. Amúgy film, fórum (sokat olvasok), méretben pedig szerintem a 22", 1600* felbontás (nem tudom pontosan) szerintem nekem megfelelő lenne. Mindenképp DVI csatival (avagymiért ne), lehetőleg 90%° forgathatóság, meg azért jól jönne egy dönthető/állítható magasságú.
A többi értékből nem tudom mi az, ami jó, betekintési szög, válaszidő, kontrasztarány (1000:1-hez elég? dinamikussal érdemes foglalkozni?), stb...
Árakról sajnos nincs elképzelésem, egyelőre csak tájékozódok. -
harry
veterán
válasz
.gigabyte. #14092 üzenetére
Hát, sok mindent kérdeztem, de márkát egyáltalán nem. Most ezzel szerinted mennyivel vagyok előrébb? Nem bántásképp, de ez tényleg nem mond semmit, egyáltalán, mire tökéletes, milyen paraméterei vannak, stb...
-
harry
veterán
Sziasztok, mindössze tájékozódásképp, milyen árban vannak mostanság, mondjuk a 22"-os lcd-k, és milyen paraméterekkel? Ez így mondjuk igen nagy kategória lehet, így még azt is megkérdezném, TN film mennyire jó, érdemes valamilyen más panelt keresni? Milyenek vannak még, milyet érdemes nézni?
Felbontásban elég az ~1600 körüli, vagy ~1900 érdemes? Játék/film szempontjából szinte mindegy, inkább az érdekelne, a nagyobb felbontás láthatóan szebb-e, élesebb-e, mennyivel zavaróbbak a kisebb betűk/ablakok/egyebek...Ami szempont lenne, az az alacsony válaszidő (pl. játékok miatt), jó kontraszt (...gondolom 1000:1-től már az - mennyit számít a dinamikus, ott mekkora értékkel érdemes számolni?), állítható talp, esetleg forgathatóság, dvi bemenet. Mikre érdemes még figyelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged