- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
Új hozzászólás Aktív témák
-
nike_
addikt
-
nike_
addikt
Beszereztem egy A & N & A mikroszálas törlőkendőt, ezzel már tökéletesre lehet suvickolni a monitort
-
nike_
addikt
-
nike_
addikt
-
nike_
addikt
Mivel tudnám csíkmentesen eltávolítani az ujjlenyomatokat, illetve foltokat a monitorom felületéről?
Próbáltam már kevés alkoholos ablaktisztítóval átitatott puha ruhát (amit adtak a monitorhoz), próbáltam kevés vízzel átitatott rongyot is, mindegyik csíkot hagy. Ha pedig utána a száraz ronggyal kicsit rányomva elkezdem törölni, az némiképp segít, de nem fogok 2-3 óráig suvickolni, csak azért, hogy ne legyen csíkos
-
nike_
addikt
Kész lett a #1 hsz. Elnézést a késlekedésekért. Most lesz berakva.
-
nike_
addikt
válasz
Terminator_ #11631 üzenetére
Szerintem még azt is írd oda, hogy grafikusoknak kifejezetten ajánlott
Ez majd vonzani fogja az embereket, grafikus monitor 30.000 Ft-ért? Szuper!
-
nike_
addikt
-
nike_
addikt
Dell monitoroknál semmi konkrét infót nem találok a panel mizéria terén..
Van valami, hogy ha A03-as, akkor 5 jegyű kódot ad ki a szervizmenü, amit külön kell megnézetni vkivel, hogy milyen..
Most akkor hogy is van ez?
p.s: Ja, találtam egy olyat, hogy ha régebbi monitorod van, akkor az egyből megmondja, hogy milyen, ha S a vége akkor Samu (S-PVA), ha L akkor LG (S-IPS).
Egyáltalán ezt beleírjam, vagy csak a Samsung monitorokat?
-
nike_
addikt
válasz
Bator92 #11570 üzenetére
Figyu, most hiába kapod fel a vizet, minden monitornál vannak hibás szériák, szerintem csak az Eizo-nál nem, de annak meg nézd meg az árát..
Nekem speciel a 2232BW-m elsőre pixelhiba mentes és Samsung panelos lett.
Ez olyan, mint hogy ne vegyen senki Citroen-t mert láttam 3-at lerobbanva az út szélén...
-
nike_
addikt
Tényleg, a Mogen monitor/LCD TV kombó kijelzőkről mit tudtok?
Londonban láttam ilyet.
-
nike_
addikt
válasz
old_artist #11392 üzenetére
-
nike_
addikt
válasz
old_artist #11384 üzenetére
Azt hiszem a logikon is annyi garanciát adnak rá, amennyit a gyártó, csak az 1 év fölött már a gyártónál kell reklamálni. 1 évig náluk.
-
nike_
addikt
válasz
Asztee #11355 üzenetére
Szia!
Én egy Samu 2232BW boldog(!) tulaja vagyok.
iPontól rendeltem, samu panelos, 49.000 Ft + futárért szerintem bőven megérte.
Nekem egyáltalán nem TV-s a kinézete, teljesen jó, Zjunior is csak áradozik róla.
Igen, lakkfekete, hülye usereknek nem ajánlott, akik nem tudnak vigyázni a monitorra.
Szerintem nagyon megérte.
Üdv
-
nike_
addikt
válasz
Allanon25 #11349 üzenetére
Így igaz, a FSC nem valami jó szervizelés terén..
Szerintem grafikai munkára nem fogsz 60-80.000 Ft között 22-24"-os igazán jó monitort találni...
Alternatíváim:
Dell E228WFP: [link] 68.997 Ft
Lenovo L220X: [link] Talán ez még belefér, nagyon jó monitor: 90.000 Ft (FullHD, S-PVA panel, 1920×1200-as felbontás)
-
nike_
addikt
válasz
JamesHolden #11147 üzenetére
A szemedre kell hagyatkozni. De ezek viszont segítenek, pl. egy piros képet rak ki eléd, és akkor bogarászhatsz zöld és sárga pixelhibák után. Ha zöld a kép, akkor megint a másik kettő színt kell keresni, ha pedig sárga, akkor a zöldet és a pirosat.
-
nike_
addikt
-
nike_
addikt
Hogy lehet középre tenni a PH-t? A Gamepod jó nekem is.
Eagle16-nak volt ez a problémája, de nem találok rá választ...
-
nike_
addikt
Samsung panelos a 2232BW-m
Már megvan.
Amúgy AB-1002 a vége.
-
nike_
addikt
Persze, nekem tök mindegy milyen panel, ha nagyon szar lenne valamelyik az a Samsungnak sem érné meg... Tehát azért olyan szart nem csinálnak. Ha meg véletlenül a leggyengébbet kapod, akkor is bekalibráltatod párezerért, vagy beállítod magadnak fényviszony/szem alapján és kész, máris picit jobb lesz.
-
nike_
addikt
Megrendeltem a 2232BW-t
-
nike_
addikt
Szépen leírtad.
Erről a jelátalakításról már hallottam, hogy veszteséges, csak azt hittem ez nem számottevő, és még pluszban rájön a 75Hz (bár gondolom ez TFT-nél nem számít sokat). Még 1 láma kérdés, és befejeztem
: Ugye az igaz, hogy a TFT monitorok kevésbé rontják a szemet még 60Hz-en is a CRT-hez képest?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung SD590C 27" Full Hd monitor
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest