- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
evko
aktív tag
Köszönök mindent, sikerült megoldanom, még csak a kezdőoldal van kész, de már ez is nagyszerű.
Még 1 kérdés..
Nem lehet valahol bedefiniálni a cs-t, és csak hivetkozni rá? Minden keretet azonos színre akarok, szóval jó lenne bedefiniálni, de nem tudom, hogyan működik ez..
Van az index.html, ami több frrame-t tartalmaz, ha ott definiálom, gondolom nem lesz minden php, html file-nél érvényes a style..?
Vagy ez már akkor érvényes, ha a böngésző beolvasta, vagy minden egyes lapon definbiálni kell? Végül is nem egy nagy munka, még ha külön is kell megcsinálgatni egyenként sem...
üdv! -
evko
aktív tag
Köszönöm a segítséget, délután megpróbálom megcsinálni...
Én Dreamweaver-rel szerkesztettem, a html-hez nem értek, de szoktam ezt-azt eszközölni rajta, remélem ezt is sikerül. Ha nem, akkor még jelentkezem.:
Amúgy tényleg kell a sárga szín.
Akkor ezek szerint minden htm file-t át kell alakítanom..
Köszi a segítséget!
Írok, hogy jó lett-e., -
evko
aktív tag
UP!
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Lehet volt már ilyen kérdés, lehet nem jó helyre írok, ha zavaok vele, rossz helyen vagyok, töröljétek, csak választ szertetnék...
Nah szóval, van ez az oldal:
http://parfums.awo.hu
IE böngészővel nézve tökéletes...
Firefox böngészővel viszont a keretek fekete színt kapnak..
Eredetileg sárgának kellene lennie a kereteknek, mit tegyek, hogy Firefox alatt is sárga legyen???
Help me!!!!
Már mindent próbáltam, de csak fekete+ sárga, de egyszinű sárgának kellene lennie.....
Köszi előre is..
evko
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- IR fotózás/Infra fotózás
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- Formula-1
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest