Új hozzászólás Aktív témák
-
faster
nagyúr
Nem lehet valahol bedefiniálni a cs-t, és csak hivetkozni rá?
Dehogynem, sőt, melegen ajánlott. Kirakod egy akarmi.css (pl. style.css) nevű fájlba a stílusdefiníciókat , azt a részt ami a
<style><!--
--></style>
között van, majd a html-be a style tagok helyére annyit kell beírni, hogy
<link rel=''stylesheet'' href=''akarmi.css'' type=''text/css''>
Azt, hogy ezt spec. a dreamweaverben hogyan kell, nem tudom, de biztos van olyan menüpont, ami hivatkozást csinál külső stílusdefinícióhoz. -
evko
aktív tag
Köszönök mindent, sikerült megoldanom, még csak a kezdőoldal van kész, de már ez is nagyszerű.
Még 1 kérdés..
Nem lehet valahol bedefiniálni a cs-t, és csak hivetkozni rá? Minden keretet azonos színre akarok, szóval jó lenne bedefiniálni, de nem tudom, hogyan működik ez..
Van az index.html, ami több frrame-t tartalmaz, ha ott definiálom, gondolom nem lesz minden php, html file-nél érvényes a style..?
Vagy ez már akkor érvényes, ha a böngésző beolvasta, vagy minden egyes lapon definbiálni kell? Végül is nem egy nagy munka, még ha külön is kell megcsinálgatni egyenként sem...
üdv! -
evko
aktív tag
Köszönöm a segítséget, délután megpróbálom megcsinálni...
Én Dreamweaver-rel szerkesztettem, a html-hez nem értek, de szoktam ezt-azt eszközölni rajta, remélem ezt is sikerül. Ha nem, akkor még jelentkezem.:
Amúgy tényleg kell a sárga szín.
Akkor ezek szerint minden htm file-t át kell alakítanom..
Köszi a segítséget!
Írok, hogy jó lett-e., -
faster
nagyúr
A bordercolor attribútum nem szabványos, csak az IE ismeri.
Javasolt megoldás:
Annak a táblázatnak, amiben a menüpontok vannak vedd ki a bordercolor attribútumot és adj egy style class nevet, pl.
<table width=''657'' border=''1'' cellpadding=''0'' cellspacing=''0'' bgcolor=''#F8F8F8'' class=''menu''>
Majd a style definíció részbe írd ezt be:
.menu, .menu td {
border: 1px solid #FE8F02;
} -
evko
aktív tag
UP!
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Lehet volt már ilyen kérdés, lehet nem jó helyre írok, ha zavaok vele, rossz helyen vagyok, töröljétek, csak választ szertetnék...
Nah szóval, van ez az oldal:
http://parfums.awo.hu
IE böngészővel nézve tökéletes...
Firefox böngészővel viszont a keretek fekete színt kapnak..
Eredetileg sárgának kellene lennie a kereteknek, mit tegyek, hogy Firefox alatt is sárga legyen???
Help me!!!!
Már mindent próbáltam, de csak fekete+ sárga, de egyszinű sárgának kellene lennie.....
Köszi előre is..
evko
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest