Hirdetés
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tottu
senior tag
A servlet-es dolgot tényleg fölös volt említenem...
Akkor erre az automatikus frissítésre az a legjobb és bevált módszer ha megadott időközönként bombázzuk a szervert kérésekkel és várjuk tőle a frissítést ha volt?
"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
Tottu
senior tag
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy meglehet-e azt valósítani, hogy egy kliens ne küldjön kérést a server felé (természetesen a server tudja, hogy a kliens bejelentkezett), hanem a server küldjön egy "választ" a kliens felé akkor ha a serveren frissül a tartalom.
Néztem már egy oldalt ahol ezt úgy oldották meg AJAX-ban, hogy minden másodpercben küldtek egy kérést a server felé, és ha volt változtatás akkor a server azt visszaküldte, különben pedig nem küldött semmit.
Nekem ebben a folyamatos kérés/küldés dolog nem tetszik, mivel minimálisra akarom csökkenteni a kliens/server közötti kommunikációt.Egyébként egy Servlettel szeretném megoldani a dolgot, de már itt gondban vagyok, hogy-hogyan lehetne minden felcsatlakozott kliensnek elküldeni a frissítést egy Servletből. (Remélem van valami trükk erre a problémára vagy lehet csak nagy baromságot kérdezek )
"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
Tottu
senior tag
Lenne még egy gondom amit nem tudok megcsinálni:
lenne egy link (ami egy kép, de ez lényegtelen) amire ha hivatkozunk akkor az átvisz minket egy másik oldalra és közben megnyílik egy popup ablak.(ebben a popup-ban lenne a háttérzenét kezelő flash progi)"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
Tottu
senior tag
Hi all!
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudok egy olyan linket létrehozni amely megnyit egy új ablakot és azon az ablakon nincsenek ott a Fájl, Szerkeszét, Nézet... menüpontok ill. az eszköztár. Egy szóval csak az ablak kerete jelenik meg az oldal tartalmával."A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
Tottu
senior tag
OK.Sikerült.Tényleg az ékezetek voltak a hibák.
Majd akkor beszerzek vhonnan egy PHP könyvet"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
Tottu
senior tag
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy: 1-2 mp3-nak akarok linket csinálni, hogy le lehesen tölteni.A link az kész, de valamiért mindig a 404-s hibát kapom letöltésnél.Nah erre nem tok rájönni hogy miért lehet, mert programokat is raktam fel az FTP-re (A*W) és azoknak a linkjét is ugyan így csináltam és azok jók:
<a href=''../../zene/Dj Szatmári feat. Jucus - Égess El (Erős vs.Spigiboy Remix).mp3''><font color=''#000000''>Dj Szatmári feat. Jucus - Égess El (Erős vs.Spigiboy Remix)</a>
ez az egyik példa.A többit is ugyan így csináltam.
Valakinek van ötlete hogy mi lehet a hiba?
[Szerkesztve]"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Assetto Corsa Competizione
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videós, mozgóképes topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest