- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
Anonimus008 #703 üzenetére
Még annyi, hogy az se volt mindegy, hogy hogy telepítem, ugyanis nekem krixkraxokat írt telepítéskor, meg azután is. Lényeg, hogy volt egy olyan rész a telepítőbe, mikor azt hittem, hogy végzett, és benyomhattam a Kilépést, semmi folyamatjelző nem volt, de ha még vártam egy ideig, akkor előjött egy másik gomb, gondolom, hogy kész. Szóval párszor ki is léptem a telepítőből, mert azt hittem, kész. A driver szempontjából meg hogyne volna fontos, a gép pontos típusa? A pontos típusára keresve az asus honlapján keresd meg a legújabb drivert win7-re, és persze az se mindegy, hogy 32, vagy 64 bites, mert egyik se működik a másikon.
-
gyulank
addikt
válasz
Anonimus008 #701 üzenetére
Nekem is van egy kamerám, ami még XP-n működött, de W7-en már nem volt elég a telepítője, még a W7 is letöltött hozzá egy drivert. Volt, hogy sikerült telepíteni úgy, hogy volt képe, volt, hogy azt írta ki, hogy nincs kamera, volt, hogy csak feketeség. Nem tudom miért, próbáltam mindenhogy mindenféle sorrendben. Néha jó volt, néha nem. Persze, ha jól sikerült a telepítés, akkor többnyire jó volt. Szóval a driverrel próbálkozz, és a sorrenddel, hogy előbb telepítse a Win a drivert, utána meg telepíted a hozzá való programot, meg fordítva. Még olyat vettem észre, hogy egyszerre csak egy helyen tudott képet mutatni. Habár másikkal is volt olyan, hogy meghülyült egyszer, és csak feketeséget, vagy azt se mutatott. Akkor tán a gép újraindítása megoldotta. Mást nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest