- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Megérkezett a Nubia Air Pro változata
- 9 módszer, hogy tovább bírja a telefonod (és 2 legenda, ami nem igaz)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
Anonimus008
üzenetére
Nekem is van egy kamerám, ami még XP-n működött, de W7-en már nem volt elég a telepítője, még a W7 is letöltött hozzá egy drivert. Volt, hogy sikerült telepíteni úgy, hogy volt képe, volt, hogy azt írta ki, hogy nincs kamera, volt, hogy csak feketeség. Nem tudom miért, próbáltam mindenhogy mindenféle sorrendben. Néha jó volt, néha nem. Persze, ha jól sikerült a telepítés, akkor többnyire jó volt. Szóval a driverrel próbálkozz, és a sorrenddel, hogy előbb telepítse a Win a drivert, utána meg telepíted a hozzá való programot, meg fordítva. Még olyat vettem észre, hogy egyszerre csak egy helyen tudott képet mutatni. Habár másikkal is volt olyan, hogy meghülyült egyszer, és csak feketeséget, vagy azt se mutatott. Akkor tán a gép újraindítása megoldotta. Mást nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Suunto Sonic csontrezgéses fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest