Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
Anonimus008
üzenetére
Nekem is van egy kamerám, ami még XP-n működött, de W7-en már nem volt elég a telepítője, még a W7 is letöltött hozzá egy drivert. Volt, hogy sikerült telepíteni úgy, hogy volt képe, volt, hogy azt írta ki, hogy nincs kamera, volt, hogy csak feketeség. Nem tudom miért, próbáltam mindenhogy mindenféle sorrendben. Néha jó volt, néha nem. Persze, ha jól sikerült a telepítés, akkor többnyire jó volt. Szóval a driverrel próbálkozz, és a sorrenddel, hogy előbb telepítse a Win a drivert, utána meg telepíted a hozzá való programot, meg fordítva. Még olyat vettem észre, hogy egyszerre csak egy helyen tudott képet mutatni. Habár másikkal is volt olyan, hogy meghülyült egyszer, és csak feketeséget, vagy azt se mutatott. Akkor tán a gép újraindítása megoldotta. Mást nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Tekken 7 Playstation 4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest