- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
NomAAd5
csendes tag
válasz
blackfacee #610 üzenetére
Legfeljebb 1 mm-nél kisebb mértékben lóg be ott, ahol a vágási élen levő festék vastagabban került fel, egyébként meglehetősen pontosan a kijelző széléig ér.
-
válasz
7Q tok a belogós, WayteQ szerviz azt írta vigyem vissza ahol vettem. Holnap vásárlók könyvébe is beírok, mert a gyártó tudtával hibás gyári tokot árulnak.
-
Pferi
senior tag
válasz
Nekem is ilyen tokom van az első pillanattól kezdve a tabletemen, és nagyon jól védi! Nem lóg bele a képernyőbe sehol, annyi a gondja hogy a hdmi nyílásnak nincs kivágva a helye.
Én csak ajánlani tudom a tablethez. -
SirKero
őstag
válasz
blackfacee #605 üzenetére
Kipróbáltam az 1A-os Alcatel töltőm tökéletesen tölti arról a konnektorról ahonnan eddig a sajátja nem ( legalább is kiírta hogy töltés )
Köszönöm -
kelzsoca
félisten
válasz
blackfacee #581 üzenetére
Köszönjük a visszajelzéseket, a töltő még senkinél nem pukkant el, ez valami egyedi hiba lehetett, de szerencsére ez megoldódott ahogy olvasom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest