-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaVal
tag
válasz
Zotya984 #1247 üzenetére
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Zotya, nekem is volt hasonló gondom. Bárhogy nyomtam, hosszan, lassan, a kijelző bekapcsolt, világitott, de fekete volt és nem reagált, a piros led nekem is villogot. Aztán magától megjavult, újraindult és tudtam használni, így vissza is csináltam mind a particionálást, rootot és a recovery-t. Mert elkezdett a kijezlző elcsúszni, folyamatosan vibrálni, teljesen kezelhetetlenné vált. Eddig random produkálta magát, ezért nem vittem még vissza, de mos már konstans. Jelenleg így néz ki, de volt már ennél sokkal rosszabb is:
Amúgy október közepe óta van meg, egy 3 hete kezdett el hülyéskedni, először azt hittem valami szoftveres gubanc, játék (five nights at freddy's) után kezdett el furcsán viselkedni. De valószínű a vga lehet a gond, mert factory reset sem oldotta meg és mástól se olvastam ilyen problémát itt. Majd 29-én visszaviszem garanciába, ünnepek és vizsgaidőszak miatt még nem volt rá időm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest