- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz
housejoy #1741 üzenetére
Gondolom azt követően áll le a transzmitter, hogy jó ideje nem kap jelet. Tehát nem hallgatsz rajta semmit. Akkor minek van az autórádió pont arra a frekire hangolva? Megjegyzem az én autórádiómon van kikapcsoló gomb. Azzal szoktam kikapcsolni, mikor nem használom.
Mivel már egy jó ideje ezen a témán rugózol, több fórumon is, nem bírtam megállni, hogy ne szúrkáljalak meg egy picit.
-
-
DM43
őstag
válasz
housejoy #1706 üzenetére
Az itt feltett kérdésedre válaszoltak: "Igen, megérkezett a megfelelő firmware." Sajnos úgy gondolom, hogy nem teszik letölthetővé, csak a szervizben érhető el.
-
WindyJoe
aktív tag
válasz
housejoy #1448 üzenetére
Ez csak új SW verzió, a ROM verzió, ha jól nézem megegyezik.
(Ez a jobbik eset, mert abban ki lehet nézni, hogy mi a változás, és csak azt átírni...)
plajos: A nyavaja fogja szervizbe hordozgatni ilyesmikért, még ha pesti valaki neki is nagy időkiesés, és nem is hiszem h azonnak megcsinálják, tehát dupla körös... ):
(MOD: hát akkor mégis azonnal megvárható, de pl Szegedről csak azért fölmenni elég macerás akkor is. ): )Ha valakinek van ilyen új SW verziója, az másolja már le az RF2 mappát CE módban indítva a ketyerét és ossza már meg velünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest