- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz
Digisrac #1467 üzenetére
Azt a fórumot kimondottan abból a célból hoztam létre, hogy azokat az infókat, amik egyébként más fórumokon is (itt is) megtalálhatók, könnyen kereshető csoportokba gyűjtsem. És pontosan azért, hogy ne azzal keljen kezdeni, "olvass vissza".
Témakörönként minden hasznosnak tartott infó megtalálható, és persze újakat is lehet hozzáírni.
-
housejoy
tag
válasz
Digisrac #1464 üzenetére
megmerem kockáztatni hogy nem a készülékkel van a baj,előzőleg wayteq n770-em volt,akkoriban sok idegen autót vezettem és hát rádiója válogatta hogy szólt a navi....
most megkérdeztem 1 haveromat akinek szintén ilyenje van és azis váltogatja az autókat ő kifejezetten azt mondja néha megőrült ilyen sípoló hangtól,ő pakolgatta tekergette a kábelt jobbra balra le fel így valamelyest enyhült a sípolás bizonyos autókban.lehet valami elektromos gerjedés vagy miafene lehet amire érzékeny vagy a navi vagy az autórádiót zavarja valami a naviból,de nemvagyok eletromos szakember csak 1 vélemény... -
housejoy
tag
válasz
Digisrac #1457 üzenetére
szia, nemtudom milehet ez a sípolás nállad,énis mindig használom az fm transmittert de ilyet nemvettem még észre bár zenész vagyok valamelyest jó a hallásom
(most az mp3 minőségbe nemenjünk bele...)
viszont hamost visszagondolok pár hete kölcsönautóval voltam és ott mintha lett volna ez a jelenség,elképzelhető hogy rádiófüggő is.próbáltad már másik autóban vagy esetleg otthoni hifivel? -
WindyJoe
aktív tag
válasz
Digisrac #1460 üzenetére
A rengeteg elég szubjektív, valakinek már az 1 perc keresgélés is sok...
Amúgy meg pl 820-as meg n800-as topikjában is szétnézhetsz, mert ugyan ez az oprendszer van azokon is, a 820-as meg csak kijelzőméretben különbözik.
(Bár a rengeteg keresés közben ezekre már biztos réges régen rájöttél...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest