- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Comecee
csendes tag
válasz
Gabipro #1031 üzenetére
Hi!
Szerintem attól ne félj, hogy kiesik a bölcsőből, mert az elég erősen fogja a készülékházat.
Nekem a PDA-m (navi közben) azért esett ki, mert annak csak egy univerzális, több fajta szélességű készüléket befogadó tartója (bölcsője) van, ami egy bukkanó miatti felütéstől kirepült (azóta nincs hangja,csak fülessel).
Motoron navigálni pedig főleg hanggal kell, a kép igazából csak a "bonyolultabb" irányváltások, elfordulások miatt kell (szerintem autóban is). Hiszen azért motorozik az ember, hogy többet lásson a környezetből, tájból, mert ugye nincs holt tér, mint az autóban.
A képi segítség, még rossz látási viszonyok között jön jól, pl. sötétben, ködben, még ismerős útszakaszon is. Így nem ér meglepetésként egy élesebb kanyar.
Aztán valóban, a PDA-m tartóját elnézve a tapadókorongos felét szét lehet szedni és két furat elhelyezésével a kormányra csavarozható. Mivel nekem teljesen burkolt a kormány, így csak a fékdugattyú olajtartályának a sík tetejére lehet csavarozni (a motorom fórumának topiktársai ajánlásával).Ja, véletlen kiesés ellen pedig 1 megfelelő vastagságú "befőttes gumi" a megoldás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest