Új hozzászólás Aktív témák
-
Anti666
aktív tag
válasz
Karavik #5063 üzenetére
Mert hát legyünk őszinték, azért az x820 külsőleg, vizuálisan jobb minőséget sugároz...
Megtaláltad a 3. érvet, igen, a 820 nőiesebb vonalakkal rendelkezik, bár nálam ez a kecsesség nem igazán nevezhető pozitívumnak
A gumírozott káva nekem teljesen jó, sokat szoktam kézbe fogni a 770-est, ha pl. vmi videót nézek és teljesen kellemesnek mondható, ellentétben a kopogós rideg műanyagokkal.
A nagy SD kártyát is könnyebb ki betenni, jól jöhet annak, akli gyakorta másol rá pl. videót kártya olvasóval, a kisebb mini kártyával meg lehet babrálni.
Lehet mellette és ellene felsorolni érveket, vannak..., de lényeg az hogy kinek mi számít. Nálam fontos a WinCE50, a sok program, az erős akksi, a nagy hang és fényerő pl. Az x820 a fentiek egyikével sem rendelkezik.
Ezenkívül ez már most is BT és FM is, a 820-as ezen verziója még mindig sehol
-
Anti666
aktív tag
válasz
Karavik #5054 üzenetére
Még szerencse, hogy nem az enyém a gép Az x820 nekem jobban tetszik, annak ellenére hogy néha homokórázik...viszont az idő és dátum beállítást megtartja.
Azért a 770 topicjába nem illlik ilyen hozzászólást küldeni
, egyrészt mert a 770 a 820 atyja, a 820 szerintem meg csak egy rossz gyerkőc jelenleg sok hibábal. A fenn említett érven kívül és a cserélhető akksit leszámítva nem tudnék jelenleg pozitívumot írni róla...
Másodsorban a 770 topicjában talán több a hozzáértő hsz, mint a 820-ban és ezek az emberek tettek is azért, hogy a 770 egy jól használható népszerű kütyü legyen és az is!
Én ma is ezt venném!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest