- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anti666
aktív tag
válasz
Karavik #5063 üzenetére
Mert hát legyünk őszinték, azért az x820 külsőleg, vizuálisan jobb minőséget sugároz...
Megtaláltad a 3. érvet, igen, a 820 nőiesebb vonalakkal rendelkezik, bár nálam ez a kecsesség nem igazán nevezhető pozitívumnak
A gumírozott káva nekem teljesen jó, sokat szoktam kézbe fogni a 770-est, ha pl. vmi videót nézek és teljesen kellemesnek mondható, ellentétben a kopogós rideg műanyagokkal.
A nagy SD kártyát is könnyebb ki betenni, jól jöhet annak, akli gyakorta másol rá pl. videót kártya olvasóval, a kisebb mini kártyával meg lehet babrálni.
Lehet mellette és ellene felsorolni érveket, vannak..., de lényeg az hogy kinek mi számít. Nálam fontos a WinCE50, a sok program, az erős akksi, a nagy hang és fényerő pl. Az x820 a fentiek egyikével sem rendelkezik.
Ezenkívül ez már most is BT és FM is, a 820-as ezen verziója még mindig sehol
-
Anti666
aktív tag
válasz
Karavik #5054 üzenetére
Még szerencse, hogy nem az enyém a gép Az x820 nekem jobban tetszik, annak ellenére hogy néha homokórázik...viszont az idő és dátum beállítást megtartja.
Azért a 770 topicjába nem illlik ilyen hozzászólást küldeni
, egyrészt mert a 770 a 820 atyja, a 820 szerintem meg csak egy rossz gyerkőc jelenleg sok hibábal. A fenn említett érven kívül és a cserélhető akksit leszámítva nem tudnék jelenleg pozitívumot írni róla...
Másodsorban a 770 topicjában talán több a hozzáértő hsz, mint a 820-ban és ezek az emberek tettek is azért, hogy a 770 egy jól használható népszerű kütyü legyen és az is!
Én ma is ezt venném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest