Új hozzászólás Aktív témák
-
PLaci58
addikt
válasz
palm-er #2299 üzenetére
palm-er!
Nekem újra párosodik készenlét után, igaz a telefonnal próbáltam mert nincs TMC vevőm.
Bekapcsoltam a server és cliens serial portot is a security résznél. Sajnos visszakapcsolás után ugyan párosodik, de azt írja, hogy "Impossible to reconnect to the Serial Port...."A 30 perccel nem viccelődni akartam. Tudtommal eléggé gyerekcipőben jár még nálunk a TMC dolog. Tudtommal még nincs is megkötve az NNG és a szolgáltató között a szerződés a használatra
-
snowdog
veterán
válasz
palm-er #2299 üzenetére
30percután leáll a progi és előtérbe kerül a hibaüzenet. És nem is lehet újraindítani, mert az IGO alatt nincs win menü
Az előbb írtam le, hogyan lehet az iGO futása alatt hozzáférni az asztalon található ikonokhoz. A BT program ikonját tedd ki az asztalra, és akkor iGO futás közben is újra tudod indítani (iGO háttébe, majd vissza).
Megjegyzem a TMC-nek csak akkor van értelme, ha az iGO teljes futása alatt rendelkezésre áll, hiszen pont az a lényege, hogy egy útakadályról azonnal értesüljünk.
Korábban azt is írtam, szerintem jelenleg a TMC Magyarországon használhatatlan. Ezt most is vallom.
-
PLaci58
addikt
válasz
palm-er #2290 üzenetére
palm-er!
Nem kell mindíg újratelepíteni, ha telepítés után átmásolod a Program Files-ból a Residentflash-be.
A sleep leállítja a BT-s kapcsolatot.
A 30 perc nem elég az infók letöltéséhez? Gondolom nem változnak a TMC adatok folyamatosan.
Így is elég nagy szerencse, hogy egy fülhallgató kezeli a TMC vevőt -
PLaci58
addikt
válasz
palm-er #2236 üzenetére
Nem a TMC vevőhöz kellene driver, hanem az N770BT belső BT chipsetjéhez. Vagy az is jó lenne, ha a WinCE úgy érkezne, mint a HP PDA-kon, hogy benne vana BT manager gyárilag.
Amit gyárilag tudnia kell az N770-nek azt szerintem tudja, benne vannak a chipset driverek, mert működik és a Manager is simán kezeli. Sajnos ez a program nem része a windowsnak, pedig a BT-s PDA-kban benne van. Az XP-ben és Vista-ban sincs benne ilyen program (tudtommal), bár a BT-s laptopokban lehet, hogy van. Én akkor is a TMC vevőhöz várnám ezt a programot, ha egyszer kell a működéséhez.Rick4! Hány perccel állítsuk vissza az időt a telepítésnél ? 30 perc az időkorlát!
-
snowdog
veterán
válasz
palm-er #2226 üzenetére
Nálad két dolog szükséges a működéshez:
1. kapjon tápot a TMC vevő
2. Com portként látszódjon az USB-re csatlakoztatott eszköz, azaz USB hostként működjön az N770 (ekkor viszont nem tudod a PC-hez kapcsolni) ésAz első feltétel nálam is teljesül, mert az USB-s TMC vevőnek mindkét végén egy-egy mini-USB csatlakozó van. Az egyik végét dugom a 770-be, a másik végét pedig vagy egy töltőre, vagy egy akku-ra csatlakoztatom, tehát a tápot megkapja.
A második feltétellel van a gond, a 770 nem viselkedik USB host-ként. -
snowdog
veterán
válasz
palm-er #2221 üzenetére
Ez érdekes, mert nekem ugyan ilyen TMC vevőm van, csak USB kivitelben. Ha azt nem kezeli az iGO, mert nem ismeri fel, akkor a BT változatot honnan ismeri? Feltételezem ugyan az a megható kell hozzá. Vagy lehet hogy ez a BT host program mindent elintéz?
A progit nem tudod valahova feltölteni, mert megpróbáltam a linkről letölteni, de elég macerásnak tűnt, és feladtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged