Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Earfun OpenJump - ugrálhatunk örömünkben?
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
baracsi
tag
Van olyan itt akinek van egy felesleges autós tartó bölcső Wayteq N400-hoz? Mert nekem itt a tappancsnál a műanyag eltört (elfáradt szegény, főleg az Ukrán útjaim során), vettem egy ilyen után-gyártott sz@rt, de annyit is ér. Most próbálok a kettőből egyet csinálni, de hát mégsem olyan. Vagy valahol lehet ilyet rendelni?
Közben megtaláltam hol lehet rendelni (http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?shop_id=9558&cikk=termek_101443), de 4800 FT, ezek a PDA/PNA alkatrész árusítók mekkora [ide most nem írok semmit, mert úgyis kimoderálnák], az egész ér max 1000 Ft-ot. Eddig is utáltam a magyar kereskedőket és ez így is fog maradni. Hogy törné bele mindegyik a kulcsot a saját raktárának ajtajába.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPad topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest