- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz
velizare #228 üzenetére
(un)cleaners
Nem tudom mennyire aktívak az emberek, én félretettem a játékot, amíg nem jön az új alszektor és a maximum szint emelése. A klán szint lépéseknél persze belépek elosztani a klán pontokat, de nagyjából ennyi. Warzone egy vicc! :-( Megöltem egy nemesis boss-t, de nevetséges. A drop is meg az egész.
-
Peace
nagyúr
válasz
velizare #221 üzenetére
Itt is a szerencsén múlik már az a baj, ekkora plusz sebzés elszenvedésénél. +190%-os pályán például röhögve végigmentem ezzel az új build-el, amit tegnap lestem le a netről, meg sem izzadtam. +200-ason meg első szobában bedaráltak és elfogytak az életeim. Ha éppen leesik a rosarius force field és 2-3 másodpercig nem megy fel újra, akkor könnyen képes bedarálni a nagyobb tömeg, ha éppen úgy helyezkednek el. Mert egyébként a build zseniális. Olyan páncél kell, ami crit ütése esetén 20% eséllyel rád teszi a rosarius-t, amin semmilyen sebzés nem hatol át. A greatsword pedig minden gyilkolás alkalmával annyit gyógyít rajtad, amennyi a halálos csapás sebzése volt. Nem is került szinte semmibe kipörgetni, talán 100k-t áldoztam rájuk. És tényleg hatékonyabb, mint a kalapácsos AOE build, amivel eddig toltam. Csak ugye át kellett pakolni skill pontokat is AOE ágról közelharcra és physical sebzésre. Kísérletezni fogok még vele, de lehet a vendor felbukkanása után elmegy majd teljesen a kedvem.
-
reelc
veterán
válasz
velizare #189 üzenetére
Elhiszem neked.
Vannak akik kijönnek az EA-ból, és vannak akik évek után sem.
Kitudja, mennyi idő-energia-pénz kell egynémelyiknek, hogy 1.0 legyen.
De van olyan, ami 3,5 éve van EA-ban, Más játék jóval kevesebbet tölt ott el, megint másnak mintha nem lenne vége - ezért is gondoltam, hogy ezt maguk a fejlesztők döntik el.Ami teljesen jó, hogy ők döntik el ha folyamatosan, korrektül kommunikálnak a játékosokkal. Ilyen korrekt hozzáállást pl. a Cratenél (Grim Dawn) láttam. EA-ban csatlakoztam be annó, de visszaolvastam, már a Kickstartertől folyamatosan, normálisan kommunikáltak a játékosokkal. Ezt csináljuk, így haladunk, stb. 2 hetente update a honlapjukon a haladásról, hol tartanak. Ez a szokásuk a mai napig megvan, csak már a 2-ik kieg kapcsán. Ők csak akkor közölnek pontos dátumot, ha már 100%. Addig persze tűkön ül az ember.
Nagyon kis csapat. Nagyon számít nekik mit tesznek le az asztalra.
-
reelc
veterán
válasz
velizare #183 üzenetére
Rengeteg játék van Early Accessben akár évekig, van ami úgy néz ki el se készül.
Szóval szerintem nem ez lehetett a háttérben.
Ha az ütemtervben közlik, hogy bocs, de +2 hónap csúszás polírozás miatt, nem lett volna gond. Jobban viseli az ember, ha előre szólnak, pláne ha akkor ki is jön, kevés buggal.
Szerintem nem volt EAban annyi érdeklődő (főleg a magas ára miatt), és gondolom kellett már a pénz, így kiadták az elkészülés előtt.Mondtam én, hogy a PC-s június 5-i megjelenés előtt 1 héttel egy kész játék verziója nem v0.8.3. Hanem már bőven a bugokat kellett volna javítaniuk. Ugye ez a dátum meg az eltolt május 11 volt. Na akkor kellett volna több időt írniuk. Ennek issza a levét a PC-s játékosbázis, és a konzolosok is.
(#187) cain69: Akkor az enyém pláne nem gaming gép.
10 éves alaplap-proci-memória, a VGA is egy pár éves olcsóbb fajta. El sem indulna a Martyr.
De figyelemmel követem, mert mire összerakok majd egy olcsóbb gépet, addigra ez a játék is töredék áron lesz. Maj ha eljön az ideje, olyat rakok majd össze amin nem árt, ha fut pár kiszemelt játék, pl. ez is.
-
reelc
veterán
válasz
velizare #163 üzenetére
Nem is akartalak meggyőzni.
Csak ahogy írtam más erőforrásokkal rendelkeznek. Ezt arra írtam, hogy nem biztos, hogy vissza tudnak jönni. Nincs nagy reklám, hype, mint a Division megjelenésénél. Teljesen más nagyságrendű tőkével rendelkezik a 2 cég.Amúgy leírtam az előző hsz utolsó bekezdésében, szerintem mindent megfognak tenni amit tudnak. De ezt a következő hónapok döntik el, mire elég? Nagyon nehéz lemosni a kezdeti negatív értékeléseket. Pl. azokat is, ami a Steam adatlapon vannak Vagy a Metacriticen..
Nem tudom mekkora a Neocore, de nyilván most nagyon megosztották az erőiket. Javítani a PC-s változat hibáit, az Eventen is dolgozni kell ill. biztos vagyok benne, hogy még javában dolgoznak a konzolos változaton is, nemhiába tolták el.
Ha gonosz akarnék lenni azt mondanám, az se lesz sima start mert kénytelenek a PC-st is hegeszteni, amikor 1 hónapot a konzolosra szerették volna szánni. De ahogy korábban írtam, a konzolos rendben lehet, abból lesz több eladás. Csak ezzel a PC-s nem ér semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Raspberry Pi
- Linux kezdőknek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest