- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bluetooth-headsetekről általában
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
akva
tag
válasz
5150head
üzenetére
Attól lehet ilyen érzésed, hogy valóban teljesen más játékkal játszunk.
Van, aki a minmaxolásban éli ki magát, más mindent meg akar szerezni, minden tartalmat kifarmolni (akkor is, ha okádik tőle), megint más egyetlen karakterrel zúz végig minden tartalmat (védelmi vonalnak mindössze egy Rolling Guard, és megtanul játszani a frame-el, nem csak egy husánggal hadonászó tankként kezeli). Ja, és van aki öltözteti a frame-jeit, pet-jeit. 
Hol írtam én olyat, hogy "buildet" építeni a wuki passzívjára?
Arról beszéltem, hogy a wukonggal sok mindent le lehet szarni a +3 élet, meg a Cloud Walker miatt. Ez még nem "build", de aki ennyit tud a wukongról, az öntudatlanul is erre építi ennek a frame-nek a használatát. Nincs ezzel semmi baj, mert a wuki nagyon jó abban, hogy "getting things done", de ettől még nem lesz jó wukong player valaki. Minden frame-ben több van ennél, és szerintem ez az egyik legjobb dolog ebben a játékban.A másik kérdés az, mikor életszerűbb előkapni a négyes majompálcát
, mint simán 2 másodperc alatt felszeletelni bárkit kb. bármelyik melee-vel, amiben ott van az a pár kötelező mod. Úgy, hogy mindehhez nem kell semmilyen chanelling skill, és az iker továbbra is szórhatja az áldást / státuszt a primary-val, secondary-val - míg majombráner esetén mindenképpen dupla majombráner van (de semmi buzulás). 
s4hu|SyD^: a corrosive / viral ötlet teljesen jó lenne, de mi az sortie-n (vagy kb. bárhol), amit nem szeletelsz fel egy felstack-elt Viral + Heat Kronen Prime-al?

Számomra valamit még adnia kéne a wuki négyesének ahhoz, hogy előkapjam egy adott helyzetben. Excaliburral még nem játszottam olyan sokat, de valahogy annak a négyesét sokkal szívesebben használom úgy is, hogy közben ott figyel a melee slotban a Kronen, jófajta rivennel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AMD Ryzen 7 5700 X / RTX 4060 Gamer PC
- XPS 15 9520 27% 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- T15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- S21 Dobozában
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Eladó Honor 70 8/128GB / 12 hó jótállás
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van, aki a minmaxolásban éli ki magát, más mindent meg akar szerezni, minden tartalmat kifarmolni (akkor is, ha okádik tőle), megint más egyetlen karakterrel zúz végig minden tartalmat (védelmi vonalnak mindössze egy Rolling Guard, és megtanul játszani a frame-el, nem csak egy husánggal hadonászó tankként kezeli). Ja, és van aki öltözteti a frame-jeit, pet-jeit.