- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bugframe hírek...
Szal. farmolom ezt a profit takert. Este egy olyan csapatba kerültem, ahol a srác hmmm... enyhén mindent IS tudott, 95% dmg-vel pár perc alatt kész is volt. Mentünk sokat, állítása szerint nem ő a legjobb ebben, de közel van. Nem néztem, h hány perc alatt volt meg, de kapkodni kellett, ha nem akartam 0% DMG-vel kullogni.
Phase 3 farmot feladtam, soloban failed mindig. Megcsinálok mindent is, ahogy azt kell, szól a csaj, h OK, mehetek haza. De mégis fail. Elvileg pont azért, mert solo. De akkor ne is indítsa el inkább... És erre nem is igazán jönnek.Tegnap majdnem elpusztítottam az egész Fortunát...
Küldi vége, jövök be, írogattunk. Valami baCCtatott, nem is tűnt fel azonnal, lökdöste a warframe-t egy robotkutyi. Valahogy bejött velem. Más sajnos nem látta, kérdeztem ott pár srácot. Később egy NPC-re akaszkodott, azt püfölte:
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest