Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• s4hu|SyD^
    addikt

MR 30-on majd a riven slot probléma is megoldódik :))

(#7263) s4hu|SyD^
    Mindenki úgy játszik ahogy akar és amennyi időt rá tud szánni. Én azt szoktam mondani és már ide is többször leírtam, hogyha megvennék mindent platért (ami egyébként kifarmolható) akkor elveszne a játék értelme.
    Örüljünk neki, hogy itt nem az van mint a Path of Exile-ban hogy azért farmolsz, hogy meg tudd venni a cuccot ami neked kell, mert annyi item meg stat van a játékban, hogy kb esélytelen, hogy kiessen az ami neked pont kell a buildbe. Ráadásul erre van három hónapod amíg tart a liga, utána új liga van és a karidat átrakják standarba. Az új ligában meg lehet kezdeni előről másik új karival a storyt utána meg a farmolást. Nah az a grindfesztivál game nem a warframe :U Ott a trade az endgame szerves része.

Egy szó mint száz: kb az utolsó dolog a forma lenne amit vennék platból.

Grindeltem eleget ifjonc koromban napi 12-16 óra elég volt. :DDD Néha belefér az a kis összeg azért, hogy ne kelljen heteket vagy hónapokat szívni valamiért. De ahogy olvashattátok itt párszor, amit tudok én is kiszedek. Bár az egyik oka, hogy pl elég magasak az árak a Warframe és fegyver téren. Viszont ha kell Forma akkor simán rákattintok a 3x csomagra. Reactor, Catalyst, Exilus-nál is, ha kell megy a plat. Hamar összejön az a 20 plat amúgy is.

Nekem az előnyöm az a hátrányom, mert mire én eljutok új tartalmakig addig van annál is újabb viszont legalább már addig lesz 50x hotfix meg egyebek.

Új hozzászólás Aktív témák