- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bluetooth-headsetekről általában
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Az, hogy ki időt vagy ki pénzt áldoz az teljesen magán dolog. Nekem 2 gyerek mellett nincs sok időm, költözés miatt még annál is kevesebb, illetve ha új melót kezdek akkor meg a fene tudja, hogy hogy lesz időm. Mivel nem játszom 7 éve így le is vagyok maradva, de élvezni is szeretném és nem 24/7 csak farmolni valamit. Ha van 50% kupon legalább és kell plat veszek simán egy 1000 plat-ot. Persze ez nem jelenti azt, hogy mindenre elherdálom a plat-ot, de bizony nagyon gyorsan elmegy egy 1000 plat is főleg az elején. Ha meg az Endgame-hez ér az ember és a build-ek egyre jobban érdeklik akkor meg kegyetlen gyorsan mennek plat-ok a drága cuccok miatt.
Viszont a játék ingyenes és mindenhez hozzá lehet férni, ahogy pl. sokszor mondtam már plat-ot valószínűleg gyorsabb farmolni, mint bármit, mert időben kis szerencsével hamarabb megvan a rávaló. Példa erre, hogy én 2 hetet farmoltam az Acceltra-ra napi 1-2 órát vagy többet is. Most, hogy néha Relic-ezek Forma, Baro illetve plat reményében így vannak napok mikor a 100 plat-ot is ki tudom szedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Robotporszívók
- E-roller topik
- Parfüm topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VINTED Kérdezz/Felelek segítsünk egymásnak!
- GL.iNet OFF topik
- További aktív témák...
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- Inno3D RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest