- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nah, megjött a Baró embör.
Végre vannak értelmes cuccai. Primed modokban nem találtam nekem valót, infestedre, stb. extra sebzés, nem igazán használom ezeket.
Viszont van neki Supra vandal, erre rég vágytam már, sokan játszottak vele, tényleg fain. Egyelőre még csak meggymagot lő, de majd felhúzom...
Van egy sniper is, megvettem, sniperem még nincs, csak nyilak.
Nyomi stalkertől már van egy vagon íj, War-t nem dob, csak a töröttem van.
Serro továbbra is király, tudom, h csak status, de akkor is... Arbira nem ezt viszem, kis küldiken meg nagy poén. Jah, arbi... tegnap mondom ezt a 30 min survivalt megoldom... 20 percnél a többiek kiléptek, 10 percig solo. Ash+láthatatlanság+fulmin+Heliocor. Eeegen. Ez crit, nem is kevés. Wisp is volt a csapatban, az első 20 percben annyit gyorsított, h nem is kellett fulmin, a primed range miatt a pajzs drónokat is lekoccolta.
Figyeltem most, mert többnyire a toxin öl meg, gyakran változtattam a helyem, akár félbehagyva a kaszabolást is. Így frankón ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Használt iPhone 15 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest