Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewri
aktív tag
Szerintem az nagy pozitívum ebben a játékban, hogy te magad egyedül is létrehozhatsz egy klánt, tök ingyen. Aztán felépíted az összes labot, és simán megvan minden. Persze nyilván nyersanyag kell mindenhez, de nem kell másoktól függeni. Én is így csináltam, már csak a Bio laborból kell fejleszteni a fegyvereket (rengeteg mutagen sample kell hozzá...), a többi megvan.
Amúgy meg hozzám pl be lehet csatlakozni, ketten vagyunk eddig, szóval hely az van...
Játszani elég sokat játszok én is. Egyébként ha relicezel, az rohanás, de minden mást simán lehet egyedül is tolni, úgy van idő. Persze nem árt ha segít valaki, vagy van aki véd, amíg te szkennelgetsz, vagy ilyenek, de egy erős frame, pl Inaros és nincs probléma a szólóval... A világ összes endoja nem elég ebben a játékban, szóval azt nem lehet eleget farmolni...A klánba különben bejöhet akárki, aki a fejlesztéseket akarja elérni, ilyen módon tudok segíteni annak aki igényli. Ott a sok blueprint, lehet vinni, aztán csak le kell gyártani.

Új hozzászólás Aktív témák
- új HP Pavilion 16" fémházas - AMD Ryzen 5 8540U - 16GB DDR5 - 512GB SSD - gyári gari 2028-ig
- ASUS ROG Raikiri Pro OLED kijelzős prémium kontroller (Garanciás: 2026.12.09. Oázis Computer)
- Újszerű iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue független, 99% aksi, 1 Év garancia
- MacBook Pro asztroszürke M1 Pro 512GB/32GB Magyar bill 2026.12.09-ig Gari!
- Vadonat új! Dell E2424HS FHD 23.8" VA 60Hz
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4658, 90% AKKSI
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Játszani elég sokat játszok én is. Egyébként ha relicezel, az rohanás, de minden mást simán lehet egyedül is tolni, úgy van idő. Persze nem árt ha segít valaki, vagy van aki véd, amíg te szkennelgetsz, vagy ilyenek, de egy erős frame, pl Inaros és nincs probléma a szólóval... A világ összes endoja nem elég ebben a játékban, szóval azt nem lehet eleget farmolni...